Kontakta Gullis lästips

Tillhör du ett bokförlag, är författare, eller illustratör och önskar ett samarbete med mig eller vill du på något sätt komma i kontakt med mig så går det att göra via mejladressen: gullislastips@gmail.com eller skicka post till:

Gullis lästips

Fjärilstigen 113

144 42 Rönninge

Observera

Jag tar även emot pressutskick med tillhörande gåvor till boken. Jag uppskattar att få recensionsexemplar som en överraskning, men om böcker skickas till mig utan att jag tackat ja till det finns ingen garanti för att jag kommer att läsa och recensera böckerna.

 

Ibland tar jag även emot recensionsexemplar med pedagogiskt syfte som kan hjälpa lärare och elever i undervisningen inom förskolan och skolan, då jag själv arbetat som barnskötare inom en grundskola i över 20 år.

Jag läser helst tryckta böcker,  om ni skickar en e-bok är risken större att jag inte kommer att läsa den. Jag prioriterar att läsa och recensera de böcker jag själv känner mig mest sugen på och därför kan det dröja en tid innan en bok blir läst. Alla åsikter är mina egna. Mitt syfte med bloggen är att sprida boktips och läslust och därför väljer jag ofta ut de böcker jag verkligen gillar till att recensera vilket gör att de flesta av mina recensioner är positiva.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar