Lylli – Barnboksapp

Ta med dig böckernas läsglädje vart du än är! Nu när många av oss förbereder oss inför sommar och semester, är det extra bra att ha med sig böckerna i packningen. Men böcker kan ta upp mycket plats, då är det bra att kunna ladda ner barnboksappen Lylli. En barnboksapp som innehåller tusentals e-böcker 📖och ljudböcker 🎧för barn. Med hjälp av Lylli kan du använda skärmtiden på ett meningsfullt sätt och introducera ditt barn till böckernas värld på ett nytt sätt. Lylli är en fantastisk bokskatt som gör det möjligt för er att läsa och lyssna var ni än befinner er.

Ta med dig böckernas läsglädje vart du än är!

Nu när många av oss förbereder oss inför sommar och semester, är det extra bra att ha med sig böckerna i packningen. Men böcker kan ta upp mycket plats, då är det bra att kunna ladda ner barnboksappen Lylli. En barnboksapp som innehåller tusentals e-böcker 📖och ljudböcker 🎧för barn.

Ljud- och e-böcker ger flexibilitet genom att erbjuda läsning och lyssning oavsett plats och tidpunkt. Detta gör att personer med olika behov och livsstilar kan njuta av böcker på ett enkelt sätt. Ljudböcker är särskilt användbara för att förbättra språkutveckling och lyssnaförståelse hos barn, genom att bygga upp ordförråd, förstå språkstruktur och stimulera fantasin. Dessutom kan ljudböcker kombineras med andra aktiviteter, vilket gör det möjligt att göra mer samtidigt. För personer med synnedsättningar ger både ljud- och e-böcker tillgänglighet genom anpassningsbara textstorlekar och färger.

Med hjälp av Lylli kan du använda skärmtiden på ett meningsfullt sätt och introducera ditt barn till böckernas värld på ett nytt sätt. Lylli är en fantastisk bokskatt som gör det möjligt för er att läsa och lyssna var ni än befinner er.

I appen kan barnen läsa och lyssna på böckerna samtidigt och ta del av både illustrationer och text. Här finns möjlighet läsa tillsammans, bläddra i egen takt och uppleva sagorna ihop.

För de som föredrar ljudböcker finns möjligheten att följa med i spännande berättelser på resan eller lyssna på en mysig godnattsaga på kvällen.

Lylli-appen erbjuder böcker inom olika kategorier, bokgenrer och teman som passar barn i olika åldrar. 

Lylli-appen passar för barn i i olika åldrar från de allra yngsta (0-3 år) till mellanåldern (6-9 år) och de lite äldre barnen (9-12 år).

Personligen har jag haft möjligheten att använda Lylli-appen under ett helt år och utforska denna bokskatt fylld med olika böcker för olika åldrar. Jag har testat den själv och tillsammans med barn i åldrarna 3 till 7 år, och de har gillat innehållet lika mycket som jag.

Lylli barnboksapp finns för både iOS och Android och kan användas på flera enheter samtidigt.

Erbjudande!

Med koden “gullis30” kan du ta del av Lylli tjänsten gratis i 30 dagar!

Här är några böcker som jag har tagit del av via Lylli-appen och som jag vill tipsa extra om:

 

📖0-3 år: ”Bus med Svea”

📖3-6 år: ”Den godaste glassen”

📖6-9 år: ”Williams kompisar”

📖6-12 år: ”Ninja Timmy”

Upptäck sommarens läsning och börja ditt bokäventyr tillsammans med appen Lylli.

Nu är sommarlovet äntligen här! Kanske planerar du att ge dig ut på en resa eller så väljer du att njuta av sommaren hemma. Oavsett vad du har i tankarna kan du följa med på denna läsfrämjande läsresa och utforska olika semesterdestinationer.

 

I materialet “Läs dig ut på en läsresa” har jag tagit fram ungefärliga avstånd till fem olika semesterorter i Europa från Stockholm i Sverige, där du reser med bil. Dessutom har jag beräknat att varje 20 km motsvarar en minuts lästid.

Att läsa är att resa!

Denna spännande läsresa tar dig till fem olika semesterdestinationer: Oslo i Norge, Helsingfors i Finland, Köpenhamn i Danmark, London i England och Paris i Frankrike. Oavsett om du är barn, ungdom eller vuxen och kan läsa kommer du att ha en fantastisk läsupplevelse. (Självklart går det att läsa från de andra destinationerna till Stockholm i Sverige) 

 

Denna läsfrämjande övning kan genomföras både individuellt och i grupp, både praktiskt och teoretiskt.

 

Nu kan du ge dig ut på denna läsresa och besöka olika destinationer genom att använda en karta och tillhörande läsrese-kort för varje plats du väljer att utforska.

 

Tror du att du hinner besöka alla semesterorter innan sommarlovet är slut?

 

Gör såhär:

1. Välj en av resorna, som du finner på de andra sidorna efter kartan. 

2. Skriv ner det datum när du börjar läsa.

3. Varje gång du når ett delmål får du färglägga en av rutorna.

4. När du har läst alla minuter på resan skriver du ner slutdatumet. 

5. Och nu är du redo för en ny läsresa!

 

Här kan du ladda ner materialet “Läs dig ut på en läsresa”!

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar