Allahjärtansdagböcker

Det har skrivits tusen och åter tusen ord om och böcker av kärlek. Den där känslan, som kan drabba oss som en blixt eller krypande som en skugga. Att bli kär och vara kär i någon kan vara både härligt och besvärligt. Men det är också det som kan göra allra ondast. Precis som det kan vara både härligt och besvärligt att vara kompis, eller kanske osams med någon.
Kärlek kan vara på olika sätt, man kan älska ett djur, sina föräldrar, mellan två personer av olika kön och kärlek mellan samkönade. Kärleken är oändlig. Här får du tips på bra böcker om kärlek, vänskap och HBTQ böcker och allt däremellan. Ni kan även gå in på min sida för kategori kärleksböcker, HBTQ böcker och böcker om vänskap så kan  ni få fler boktips.

PS Fortsätt att vara den du är, den finns bara en av dig och du är unik❣️

Här har jag skapat ett bokaffisch med tema HBTQ och kärleks böcker.
Här nedan har Barnens bibliotek tagit fram affischer på böcker kring kärlek och vänskap. På Barnens biblioteks hemsida kan finna ännu fler tips kring böcker kring kärlek. Om ni trycker på varje enskild affisch så kommer ni till varje enskild affisch med möjlighet att skriva ut.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar