Allahjärtansdagböcker

Det har skrivits tusen och åter tusen ord om och böcker av kärlek. Den där känslan, som kan drabba oss som en blixt eller krypande som en skugga. Att bli kär kan vara både härligt och besvärligt att vara kär i någon. Men det är också det som kan göra allra ondast. Precis som det kan vara både härligt och besvärligt att vara kompis, eller kanske osams med någon.
Kärlek kan vara på olika sätt, man kan älska ett djur, sina föräldrar, mellan två personer av olika kön och kärlek mellan samkönade. Kärleken är oändlig.Här får du tips på bra böcker om kärlek, vänskap och HBTQ böcker och allt däremellan.

PS Fortsätt att vara den du är, den finns bara en av dig och du är unik❣️

Här har jag skapat ett bokaffisch med tema HBTQ och kärleks böcker.
Här nedan har barnensbibliotek tagit fram affischer på böcker kring kärlek och vänskap. På barnensbiblioteks hemsida kan finna ännu fler tips kring böcker kring kärlek.
Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...