Snösystrarna: Tre magiska gåvor av Astrid Foss

Bild

Snösystrarna är en ny, härlig serie för alla som gillar spänning, prinsessor och magi!
Där vackra klänningar och tindrande diadem har en självklar plats men även utrymme för systrarnas mod och klipskhet.
”På trillingarna Hanna, Ida och Magdas tolvårsdag ska de enligt legenden förses med varsin magisk förmåga. De är nämligen prinsessor i ett förtrollat rike. Men så dagarna innan deras födelsedag försvinner deras föräldrar och de visar sig att de har blivit kidnappats av den onda Skugghäxan som vill ta makten över det magiska ljussken som skyddar riket. Nu måste trillingarna stoppa henne!
De smyger ut ur slottet på natten och beger sig in i skogen, på jakt efter sina föräldrar men också ett livsviktigt ljusklot. Under sitt sökande upptäcker systrarna även sina olika magiska förmågor som kommer till användning under sitt både farliga och svåra uppdrag.”
Bild

Det här är en kapitelbok med lockade framsida som passar alla som gillar självständiga prinsessor och förtrollade äventyr. Boken är skriven med luftig text och svartvita bilder som passar både som individläsning som till högläsning för modiga och coola prinsessor där ute.
Bild

Bild


Boktitel: Tre magiska gåvor, del 1
Bokserie: Snösystrarna
Författare: Astrid Foss
Illustratör: Monique Dong
Målgrupp: 6 – 9 år
Kategori: Spänning, äventyr, fantasy, magi, prinsessor, isbjörn, snö, vinter, kapitelbok.
Bokförlag:B. Wahlströms
Boken går att ta del av som: ljudbok och E-bok via Storytel samt via Nextory.
Ta del av boken via: Adlibris eller Bokus.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar