Sagobubblans julkalender – Silvermånen av Cecilia Rojek & Mikael Rosengren

Bild

Följ vännerna Esmaralda, Älva och Timor på ett spännande fantasy äventyr fylld med magi och drakar.

Bild
I Sagobubblans julkalender – Silvermånen får vi träffa Esmaralda, Älva och Timor i Constancias rike. När Esmaralda vaknar en gnistrande vintermorgon, syns en liten fläck framför solen. Fläcken växer sig större och större, och runt om i riket sprids oroliga rykten: Att sägnen om Silvermånen är sann. Enligt sägnen, går världen under den 24:e dagen när Silvermånen täcker hela solen. Nu finns Ingen tid att förlora, och Esmaralda, Älva och Timor ger sig av på ett hissnande äventyr. Något som visar sig bli deras mest spännande och svåraste uppdrag hittills.

Silvermånen är Sagobubblans julkalender som är magiskt spännande ljudberättelse där ett nytt ljudäventyr som kommer gå att lyssna på ett nytt avsnitt varje dag, där en lucka släpps varje dag med start 1 december och är sedan uppdelad i 24 delar. Denna ljudboks julkalender riktar sig för barn mellan 5 och 10 år och vuxna som har barnasinnet kvar.

Bild

Bild

Silvermånen hittar man nästan överallt där ljudböcker finns,
t ex på Storyte och saknar man idag en prenumerationstjänst kan man testa hela 30 dagar gratis på Storytel genom ett erbjudande Sagobubblan tagit fram: storytel.se/sagobubblan. (Ingen bindningstid).
Alla avsnitt är mellan 4 – 6 minuter långa förutom det sista avsnittet som är 16 min långt. Sammanlagt är Silvermånen 2 timmar.
Bild

Silvermånen är en spännande julkalender från första början, där vi får lära känna personerna i Constancias  rike och följa vännerna Esmaralda, Älva och Timor på ett hissnade och spännande äventyr.

Berättelsen läses upp av Mikael Rosengren som har en behaglig och inlevelsefull berättarröst. Berättelsen har en väldig målade beskrivning så man ser bilderna framför sig och med hjälp av de extra kittlande ljudeffekterna blir det till en fartfylld, fantasifull, rolig och spännande lyssning.

Bild

Berättelsen är skriven av Mikael Rosengren och Cecilia Rojek som tidigare även har skrivit Constancias rike” och ”Trollkarlen och Häxan” som båda utspelar sig på samma plats som ”Silvermånen”. Man behövde inte ha läst de två första ljudböckerna innan man lyssnar på julkalendern Silvermånen då de är fristående berättelser.
Bild

Bild

Inläsare: Mikael Rosengren
Målgrupp: 5 – 10 år
Kategori: Fantasy, spänning, äventyr, magi, humor, julkalender
Du kan lyssna på julkalendern Silvermånen nästan överallt där ljudböcker finns.
Via Storytel kan man testa hela 30 dagar gratis genom ett erbjudande Sagobubblan tagit fram via storytel.se/sagobubblan. (Ingen bindningstid) Så i 24 dagar med start nu på lördag den 1 december 2018 kan du följa Esmaralda, Älva och Timor på deras mest spännande äventyr hittills.

Bild

Stort tack till Sagobubblan och författarna Cecilia Rojek och Mikael Rosengren för att jag fick förfrågan att testa några avsnitt av julkalendern i förväg.
Bild

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar