Irma & Lustrollet Petra Jacobsson

”En dag upptäcker Irma att det kliar något fruktansvärt i hennes hår, hennes pappa säger att det är små, små varelser som lagt ägg i hennes hår och att hon fått löss, så äckligt och till på köpet måste hon stanna hemma från skolan. Irma tycker riktigt synd om sig själv och tycker att det kommer att bli en riktigt tråkigt dag.
​Men så hör hon en hes röst som talar med henne och hon upptäcker en liten, liten filur som sitter i hennes hår. Det är ett lustroll! Men vad är ett lustroll egentligen? Kan man vara kompis med ett lustroll? Och vad händer när pappa upptäcker lustrollet? Ska Irma kunna rädda sin nya vän?”
Boktitel: Irma & Lustrollet

Författare: Petra Jacobsson

Illustratör: Daniel Jacobsson

Kategori: Bilderbok, löss, troll,

Målgrupp: 4 – 8 år

Bokförlag: Lumenos förlag

ISBN: 9789187855399

Köp boken på: Adlibris, Bokus, BarnboksSlottet

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *