Ingen tycker om en Goblin av Ben Hatke

Goblin bor i en mysig grotta med råttor, fladdermöss och sin enda vän, Skelettet. Varje dag leker Goblin och Skelettet med grottans skatter. Men en dag stormar en grupp äventyrare in. Plundrarna vänder upp och ner på stället, stjäl alla skatter och försvinner med Skelettet!


Nu är det upp till Goblin att ställa allt till rätta. Men först måste han lämna grottan på egen hand och upptäcka hur resten av världen känner inför en goblin.
Ben Hatke illustrerar och skriver helt magiska, och fantasifulla barn- och ungdomsböcker och i ett tidigare inlägg har jag recenserar hans andra bilderbok Julias hem för vilsna varelser som även den handlar om olika natur- och sagoväsen. Samt serieboken Zita i rymden – Långt hemifrån.

Författare & Illustratör: Ben Hatke
Målgrupp: 3 – 6 år
Kategori: Natur-och sagoväsen, bilderbok, magisk värld, fantasi, vänskap, annorlunda
Bokförlaget: Verbel förlag
Boken finns att ta del av via: Adlibris, Bokus & Verbel förlag

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar