Vildmarks-systrar: Vänskap till max av Noelle Stevenson & Grace Elias

Strapatserna ute i skogen fortsätter för vildmarkssystrarna, Jo, April, Sam, Molly och Rebecka i den andra serieromanen ”Vänskap till max”.

Ni kan läsa mer om vildmarkssystrarna i den första boken ”Katten Lorry flyr”.

Bild

Scoutlivet fortsätter för tjejerna som i det fartfyllda tempot där vi åter får ta del av när de fem tuffa tjejerna med fara för sina liv antar alla utmaningar de ställs inför.
Men de kommer inte att låta ett magiskt uppdrag eller en rad övernaturliga väsen komma i deras väg för deras vänskap och kunskapsutbildning inom scoutlivet.
I äventyrsberättelsen ”Vänskap till max” står tjejernas vänskap i centrum. Alla tjejerna är bra på olika saker som de återigen får användning av när de ännu en gång ställs inför nya mysterium, som när de möter livs levande dinosaurier och övergödda flugor och när de behöver lösa allt från allvarliga fall av syskonrivalitet och klara av kluriga anagram, till tyda svåra astronomiska stjärnbilder och en massa annat som bara kan lösas med hjälp av samarbete och vänskap till max.
I boken skapar tjejerna i scoutlägret gemensamma vänskapsarmband. Här nedan har du en beskrivning på hur även du kan göra vänskapsarmband.
Till Hegas alla böcker ingår gratis handledning, så även till Vildmarks-systrar: Vänskap till max.

Serietitel: Vildmarkssystrar
Illustratör: Brooke Allan
Kategori: Serieroman, scouter, övernaturligt, vänskap, äventyr, spänning, fantasy, humor, kapitelbok
Målgrupp 9 – 12 år
Bokförlag: Hegas
Boken kan ni ta del av via: Adlibris, Bokus & Hegas

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar