Ett personligt juläventyr av Min bästa bok

Nu är årets nya personliga julbok här.

En härlig historia om vänskap, att hjälpa varandra och skapa något tillsammans – med en nypa julmagi och sagostämning!

Denna personliga julsaga är en ny bok från Min bästa bok där man har möjlighet att välja två barn som får vara med om ett magisk och förtrollande juläventyr.

Med denna personliga julbok som riktar sig till barn i åldrarna 5 – 9 år får de två barnen som du själv väljer bli huvudpersoner och får möjligheten att vara med om ett juläventyr i bokens värld.

”I väntar på julafton leker de i skogen där de gör djur av pinnar och kottar. De önskar sig att kotte djuren ska bli levande så att de kan fira julafton tillsammans med djuren. På magiskt vis kommer ett stjärnfall över himlen och djuren vaknar till liv!

Barnen får den mest fantastiska julaftonskväll med dem de tycker om, där även mamma och pappa dyker upp i berättelsen. Möjligheten finns även att bjuda in en till två extra personer till julfesten. Och kanske även jultomten dyker upp ?”

Det här är verkligen en underbar julbok att ge bort som julklapp, med en extraordinär julsaga och rejäl dos julkänsla där barnen får den mest fantastiska julaftonskväll med dem de tycker om! 

Det är en julbok med otroligt magiskt vackra bilder i bästa Disney-andan. Detta magiska och förtrollade juläventyr är tryckt på blankt papper som täcker hela bokens uppslag, illustrationerna är skapade av illustratören Meike Schneider.

Den personliga och välskrivna julberättelse som andas magi och jul går fint ihop med bilderna på varje uppslag, en berättelse som är fördelad på 24 sidor och som är skriven av Anne Mette K Olesen.

Via inställningarna av detta personliga juläventyr har man möjligheten att se resultatet av sin inställning på barnens utseende som hudfärg och hårfärg innan man beställer. Man får även ta del av en resumé av texten för att få en helhetsbild av bokens uppbyggnad. Det som är extra bra är att det även finns möjlighet att välja ett 10 tal olika språk utöver svenska.

Något som är extra bra med Min bästa bok är att de tar till sig av sina kunders synpunkter, så inom en snar framtid kommer det även gå att   göra flera specifika val så det passar det barnet som ska få boken. Exempelvis frisyr, som korthårig, långhårig, hårtextur (afro, rakt, lockigt), ögon typ och ögonfärg. Någon som kan vara bra att påpeka är att skriva till mamma sen namn på mamma alternativt farbror och sen namn och så vidare via inställningarna så att berättelsen blir lite mjukare i övergången, när berättelsen nämner föräldrarnas eller andra personers namn.

Det finns även möjligheten att välja mellan att få boken i A5 format och nu även i A4 format.

En stor tumme upp är att böckerna är inkluderade och verkar funka för många olika slags barn. De vuxna och de två inbjudna personerna i berättelsen beskärs utanför bilden så varken kön, hudfärg eller familjekonstellationer synliggörs. Boken har helt enkelt barnen i fokus.

Min Bästa Bok gör personliga barnböcker för att de vill att barnen ska känna igen sig i berättelsen. Barnet får läsa om sig själv i vardagliga situationer, men också i fantasifulla historier där barnet får åka ut på äventyr till exempelvis till dinosauriernas värld och i rymden.

Roller till boken ”Namn och Namn på juläventyr”:

  •  TVÅ barn i huvudrollerna
  •  1-2 vuxan
  •  1-2 extra personer som kan vara syskon, vänner, kusiner eller far- och morföräldrar

Rekommenderas för barn i åldern 5-9 år.

Beställ boken nu! Via Min bästa bok hemsida.

Boktitel: Namn och Namn på juläventyr

Författare: Anne Mette K Olesen

Illustratör: Meike Schneider

Målgrupp: 5 – 9 år

Kategori: Personlig bok, julbok, juläventyr, julmagi, fantasi, vänskap, djur, fantasi lek, julklapp

Bokförlag: Min bästa bok

Skapa denna bok eller andra personliga böcker via: Min bästa bok.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar