Mumierna vaknar av Benni Bødker & Peter Snejbjerg

Kan du överleva om mumierna anfaller?

“Mumierna vaknar” är en spännande och små skrämmande trilogi där framsidorna lockar med sina fängslade framsidor och en spännande handling med lagom lättlästa kapitel och en del svartvita bilder som förhöjer stämningen till en en ännu läskigare handlingen som är skriven med ett språk som ställer lite högre krav på ordförrådet tillsammans med korta meningar och en berättelse i rappt tempo.
Mumierna vaknar är en trilogi som är uppbyggd med lättlästa korta kapitel och en del svartvita bilder som förhöjer stämningen. Provläs första boken genom att klicka på bokbilden.
Mumierna vaknar har en spännande handling med lagom lättlästa kapitel och en del svartvita bilder som förhöjer stämningen till en en ännu läskigare handlingen som är skriven med ett språk som ställer lite högre krav på ordförrådet tillsammans med korta meningar och en berättelse i rappt tempo.
“Det här är en rysliga trilogi om den odöde översteprästen Imhotep och hans mumifierade anhang, som plötsligt vaknar till liv över hela världen och börjar resa sig ur sina gravar och lämnar sina montrar på museerna efter att en berömd egyptologen läst en magisk vers från dödsboken, något som han inte skulle ha gjort, för när de egyptiska mumierna vaknar går ingen säker…”

Perfekt läsning för den spänningssugne historieälskaren som vill ha de där rysliga lilla extra.

Trilogi: Mumierna vaknar

Del 1 “De döda får liv”

Del 2“Imhoteps armé”

Del 3 – Solmaskinen

Författare: Benni Bødker

Illustratör: Peter Snejbjerg

Målgrupp: 9 – 12 år

Kategori: Skräck- och spökhistorier, rysare, spänning, skrämmande, förr i tiden

Provläs

Lärarhandledning till: “De döda får liv”

Lärarhandledning till:“Imhoteps armé”

Bokförlag: Hegas

Ta del av böckerna som ljudböcker via: Storytel, Nextory

Ta del av böckerna via din favorit bokhandel: Adlibris, Akademibokhandeln, Bokus. Bokfynd.nu

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar