Jul med Musse och Helium. I väntan på tomten av Camilla Brinck

Följ med på ett magiskt juläventyr i den stämningsfulla bilderboken ”Jul Med Musse och Helium. I väntan på tomten” som är en julig saga tillsammans med barnens favoritmöss Musse och Helium. Det här är en passade högläsningsbok för barn mellan 3 till 6 år. Här får barnen följa med till en myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. Det här är den perfekta bilderboken att ge bort i julklapp till alla Musse och Helium fans. Detta är en julberättelse om vikten av att få tillhöra och att någon bryr sig.

Längtar du eller något barn i din närhet efter julen och möjligheten att få träffa tomten lika mycket som Musse gör? 

Följ med på ett magiskt juläventyr i den stämningsfulla bilderboken ”Jul Med Musse och Helium. I väntan på tomten” som är en julig saga tillsammans med barnens favoritmöss Musse och Helium. 

I den lättlästa och färgsprakande bilderboken ”Jul med Musse och Helium. I väntan på tomten” får vi följa med på ett spännande juläventyr till den magiska platsen – Nordpolen där tomten bor och har sin tomteverkstad. 

Detta är en julberättelse om vikten av att få tillhöra och att någon bryr sig.

Illustrationer av Shen Fei Studio

Här får vi följa med Musses julsaga som han berättar åt Helium; om hur grannkatten Sigge hamnade i Tomtelandet och träffade den stygge Mull-Ulf som försöker förstöra julen!

Det här är en passade högläsningsbok för barn mellan 3 till 6 år. Här får barnen följa med till en myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. 

Det här är den perfekta bilderboken att ge bort i julklapp till alla Musse och Helium fans.

Till boken “Jul med Musse & Helium” finns det även ett gratis bildspel att ladda ner samt att boken även finns att ta del av som ljudbok. 

Det finns även en bokserie med ”Musse och Helium” som passar att läsa eller lyssnas av barn mellan 6-9 år.

Musse och Helium är två små fantastiska syskonmöss och i deras magiska värld bjuder dom på underhållning för hela familjen.

Här får läsarna ta del av en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer.

Böckerna om Musse och Helium är en värld som läsarna sent kommer att glömma!

Till bokserien Musse och Helium finns en massa gratismaterial som passar till alla böcker. Som bildspel, lärarhandledning, tipspromenad, målarbilder, bokmärken, läsbingo, kalender mm.

Puss och fis på er alla!

Boktitel: Jul med Musse och Helium. I väntan på tomten

Författare: Camilla Brinck

Målgrupp: 3 – 6 år

Kategori: Juläventyr, juldrama, jultomten, i väntan på tomten

ISBN: 9789179757236 

Utgiven av: Bonnier Carlsen

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus eller Bokfynd

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar