H.G. Wells klassiker av H.G Wells & Per Demervall

Väck läslusten med science fiction-klassiker i ny stil! Om ni vill läsa klassiska science fiction-romaner på ett nytt, inspirerande och spännande sätt, där ni kan läsa om alienattacker som leder till förödande framtidskrig, chansen att resa i tiden, möjligheten att bli osynlig och de tillhörande problemen som uppsåt med att vara osynlig, och läsa om den galna vetenskapsmannen som skapar hybridvarelser av olika oskyldiga djur och förvandlar dem till konstiga människor. I de klassiska böckerna såsom: "Världarnas krig", "Den osynlige mannen", "Tidsmaskinen" och "Doktor Moreus ö", kan ni läsa om alla dessa hypotetiska och mörka händelser. Nu finns dessa fyra science fiction-böcker i en fristående "HG Wells-klassiker" omarbetade för att locka dagens ungdomar. Med illustratören Per Demervalls actionfyllda och färgstarka bokomslag, samt bilder utformade i serieformat, illustrerade i svartvit, förstärks Wells fängslande handling. Något som gör att böckerna i serien ”H:G. Wells-klassiker” går utmärkt att läsa ännu idag även om originalen är skrivna för cirka 130 år sedan!

Om ni vill läsa klassiska science fiction-romaner på ett nytt, inspirerande och spännande sätt, där ni kan läsa om alienattacker som leder till förödande framtidskrig, chansen att resa i tiden, möjligheten att bli osynlig och de tillhörande fördelar och problemen som uppsåt med att vara osynlig, och läsa om den galna vetenskapsmannen som skapar hybridvarelser av olika oskyldiga djur och förvandlar dem till konstiga människor.

I de klassiska böckerna såsom “Världarnas krig”, “Den osynlige mannen”, “Tidsmaskinen” och “Doktor Moreus ö”, kan ni läsa om alla dessa hypotetiska och mörka händelser.

Även om böckerna skrevs för mer än 100 år sedan av författaren H.G. Wells, så fascineras människor fortfarande av liknande händelser, varpå man fortfarande kan läsa om i dagens böcker och se i filmer.

Det som är bra är att nu finns dessa fyra science fiction-böcker i en fristående “HG Wells-klassiker” omarbetade för att locka dagens ungdomar.

Tidslösa klassiker får en ny modernare stil för att locka till läslust!

Författaren, illustratören och serieskaparen Per Demervall har gjort en fantastisk bearbetning av de tidlösa berättelserna i den fristående bokserien “H.G. Wells-klassiker” och gjort dem lättlästa utan att tappa känsla, innehåll eller spänning. Böckerna är nu skapade som hybridböcker med en blandning av kapitelböcker tillsammans med actionfyllda serierutorna med tillhörande pratbubblor där den fängslande handlingen är skriven med löpande text i pratbubblorna tillsammans med de svartvita seriebilderna som förstärker den omarbetade handlingen i böckerna. Samt att böckerna även har händelserika och färgstarka och lockande bokomslag. På det sättet har han gjort en insats för både läslusten och galaxen.

Något som gör att böckerna i serien ”H.G. Wells-klassiker” går utmärkt att läsa en idag även om originalen är skrivna för cirka 130 år sedan!

Författaren, illustratören och serieskaparen Per Demervall har gjort en fantastisk bearbetning av de tidlösa berättelserna i den fristående bokserien "H.G. Wells-klassiker" och gjort dem lättlästa utan att tappa känsla, innehåll eller spänning. Böckerna är nu skapade som hybridböcker med en blandning av kapitelböcker och actionfyllda serierutorna med tillhörande pratbubblor där den fängslande handlingen är skriven med löpande text i pratbubblorna tillsammans med de svartvita seriebilderna som förstärker den omarbetade handlingen i böckerna. På det sättet har han gjort en insats för både läslusten och galaxen.
Provläs boken genom att klicka på bilden ovan.
Författaren, illustratören och serieskaparen Per Demervall har gjort en fantastisk bearbetning av de tidlösa berättelserna i den fristående bokserien "H.G. Wells-klassiker" och gjort dem lättlästa utan att tappa känsla, innehåll eller spänning. Böckerna är nu skapade som hybridböcker med en blandning av kapitelböcker och actionfyllda serierutorna med tillhörande pratbubblor där den fängslande handlingen är skriven med löpande text i pratbubblorna tillsammans med de svartvita seriebilderna som förstärker den omarbetade handlingen i böckerna. På det sättet har han gjort en insats för både läslusten och galaxen.
Provläs boken genom att klicka på bilden ovan.
Författaren, illustratören och serieskaparen Per Demervall har gjort en fantastisk bearbetning av de tidlösa berättelserna i den fristående bokserien "H.G. Wells-klassiker" och gjort dem lättlästa utan att tappa känsla, innehåll eller spänning. Böckerna är nu skapade som hybridböcker med en blandning av kapitelböcker och actionfyllda serierutorna med tillhörande pratbubblor där den fängslande handlingen är skriven med löpande text i pratbubblorna tillsammans med de svartvita seriebilderna som förstärker den omarbetade handlingen i böckerna. På det sättet har han gjort en insats för både läslusten och galaxen.
Provläs boken genom att klicka på bilden ovan.
Författaren, illustratören och serieskaparen Per Demervall har gjort en fantastisk bearbetning av de tidlösa berättelserna i den fristående bokserien "H.G. Wells-klassiker" och gjort dem lättlästa utan att tappa känsla, innehåll eller spänning. Böckerna är nu skapade som hybridböcker med en blandning av kapitelböcker och actionfyllda serierutorna med tillhörande pratbubblor där den fängslande handlingen är skriven med löpande text i pratbubblorna tillsammans med de svartvita seriebilderna som förstärker den omarbetade handlingen i böckerna. På det sättet har han gjort en insats för både läslusten och galaxen.
Provläs boken genom att klicka på bilden ovan.

På detta nya och moderna sätt väcks läslusten hos äldre ungdomar, som här får möjligheten att ta del av klassiska böcker i hybridformat fyllda av action, spänning och skrämmande science fiction.

Böckerna passar även perfekt till klassikerprojekt på högstadiet där det till varje enskild bok även finns separata digitala lärarhandledningar.

Bokserie: H.G. Wells-klassiker

 

Författare: H.G. Wells & Per Demervall

 

Illustratör: Per Demervall

 

Målgrupp: 9 – 15 år

 

Kategorier: Klassiker, hybridformat, vetenskap, utomjordingar, tidsresor och experiment

 

Utgiven av: Hegas förlag

 

Ta del av böckerna som ljudböcker via: Storytel.

 

Ta del av böckerna via: Adlibris, Bokus; Bokfynd eller Hegas förlag

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar