Den stora jakten av Jan Kjær

Den stora jakten är en spännande äventyrstrilogi uppbyggd som fängslade hybridböcker med en spännande berättelse om att att vara modig, våga gå sin egna väg hitta sitt kall i livet. Trilogin ”Den stora jakten” tar sina läsare till en värld, med snabbt tempo och djup reflektion med en spännande handling som gör att läsare kommer att vara fast från första sidan till sista.

Den stora jakten är en spännande äventyrstrilogi uppbyggd som fängslade hybridböcker med en spännande berättelse om att att vara modig, våga gå sin egna väg hitta sitt kall i livet.

Trilogin ”Den stora jakten” tar sina läsare till en värld, med snabbt tempo och djup reflektion med en spännande handling som gör att läsare kommer att vara fast från första sidan till sista.

Den stora jakten är en riktigt spännande och gripande trilogi!

Böckerna som ingår i trilogin ”Den stora jakten” av Jan Kjaer är:

Del 1: Den stora jakten

Del 2: Inga regler

Del 3: Kannibalens byte

Den tar med läsarna på ett farligt äventyr i vildmarken, där de får följa den 14-åriga pojken Luka Korp. Hans liv förändras drastiskt från att vara en kökspojke åt kungen till att bli en människojägare enligt byns shaman. Men Luka vill absolut inte vara detta…

Hur det går får man läsa mer om i trilogin ”Den stora jakten” som endast går att få tag på genom bibliotekslån på ditt närmaste huvudbibliotek.

Det här är en actionfylld och gripande berättelse om att att vara modig, våga gå sin egna väg och hitta sitt kall i livet!

Böckerna i äventyrstrilogin ”Den stora jakten” är uppbyggda som fängslande hybridböcker som kombinerar actionfylld handling med både löpande text och med bilder i stil som grafiska serieböcker. Något som ger en fantastisk läsupplevelse med extra stöd och motivation.

Äventyrsserien Den stora jakten har dramatiska bilder i serieformat på varje uppslag, något som driver på läsningen!

Dessa böcker är perfekta för både läströtta tonåringar och läshungriga nybörjarläsare som vill ha "riktiga böcker" med stödjande bilder.

Till de enskilda böckerna finns det separata läsförståelsefrågor till de tre olika böckerna som går att ta del av via Hegas bokförlag.

Trilogi: Den stora jakten

Författare & Illustratör:  Jan Kjær

Kategorier: jakt, förr i tiden, action, spänning, mod, hybridböcker

Utgiven av: Hegas förlag

Ta del av böckerna via ditt närmaste huvudbibliotek

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar