Mardrömsklubben av Annie Graves

Bild

Läs om de olika spökhistorierna, som alla är på riktigt…
​Om du vågar!
Välkommen till “mardrömsklubben”, platsen för skrämmande övernattning med pyjamasparty som definitivt inte är för fegisar. Vågar du stanna hela natten? Annie Graves är din värd, och hon välkomnar bara gäster som kan berätta verkligen skumma historier.

Bild

Annie Graves är tolv år gammal, och hon har ingen avsikt att någonsin växa upp. Hon är en föräldralös tjej, vilket är mycket praktiskt (hon har typ “slarvat bort” sina föräldrar) och hon bor vid en oupptäckt adress någonstans på Söder i Stockholm med hennes husdjur paddan Miss Förstådd och en liten svart kattunge, Icke Någe Namn. Du tror väl inte att hon går till skolan – pah! – eller har något så tråkigt som bröder och systrar eller hobbies, men låt oss bara säga att hon håller en stor svart gryta bubblande på spisen.
Annie Graves är en produktiv författare. Hon skriver alla Mardröms-Klubben böckerna ALLDELES SJÄLV! Men olika författare påstår att de har hjälpt henne: Deirdre Sullivan, Alice Stevens, Katherine Farmar, Oisín McGann, David Maybury, Sarah Purcell, Dave Rudden.
Förlaget säger: Vi försökte ta en kort av Annie, men hennes ansikte försvann hela tiden. Vi har skickat vår kamera för lagning, men anar det värsta.

“Mardrömsklubben är läskiga men också roliga historier. … böckerna illustreras med makabra svarta bläckteckningar och det gotiska skumma utseendet bibehålls hela tiden. Böckerna passar till barn som vill ha mer spänning i sin läsning även om de riktar sig till de yngre läsarna kommer med säkerhet vara en bra serie att sätta i händerna på unga som tycker att lättlästa böcker är för larvigt, men ännu inte är redo för de böcker med mera text och mindre bilder.” // Gullis lästips

Boktitel: Fångad i spegeln, Hjälp min bror är en zombie
Serietitel: Mardrömsklubben
Författare: Annie Graves
Illustratör: Glenn McElhiney
Bokförlag: Hegas
Målgrupp: 9-12 årProvläs: Fångad i spegeln
Provläs: Hjälp min bror är en zombie

Lektionsmaterial till Fångad i en spegel

Lektionsmaterial till Hjälp min bror är en zombie 

Kategori: Skrämmande, spännande, läskigt, rolig, lättläst

Köp boken på: Hegas, Adlibris, Bokus


Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar