My Little Pony ~ The Movie: Jag älskar denna film av Karolina Hjertonson

Följ med i en äventyrsberättelse i landet Equestria, och staden Ponnyville. Ett land bebodd av magiska pratande ponnyer och flera andra talande djur.
En värd full av magi, musik och viktigast av allt vänskap.
”Medan Princess Twilight Sparkle är upptagen med förberedelserna för Equestrias första någonsin Friendship Festival, arrangerad av den bevingade enhörningen och vänskapsprinsessan Twilight Sparkle.
Men plötsligt attackeras Equestria av den onda Stormkungen. Stormkungen har skickat sin mest betrodda löjtnant, Tempest Shadow, en enhörning som har ett avbrutet horn. Equestrias prinsessor Celestia, Luna och Cadance tillfångatas och blir fråntagna sin magi men Twilight lyckas fly tillsammans med sina bästa vänner, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy, Rarity och drakungen Spike. Gruppen måste för första gången lämna Equestria och hitta en drottning som kan hjälpa dem att rädda sitt hem. Under resans gång träffar de nya vänner och ställs mot farliga prövningar.”
Från My Little Pony-filmen kommer denna bokversion som kan läsas om och om igen, så följ med på en spännande äventyrsberättelse och träffa alla de söta ponnyerna. Detta är en bok som lär gå hem hos alla My Little Pony-fans. Denna bok kommer att gå till min som som är en helhjärtat Brony.

Titel: My Little Pony ~ The Movie: Jag älskar denna film
Författare: Karolina Hjertonson
Målgrupp: 3-6 år
Kategori: Spänning, äventyr, magi, My Little pony
Förlag: Egmont Kärnan
ISBN: 9789157029881
Köp boken på: Stor och Liten

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar