De Ursprungliga av Cecilia Larsson Konstenius

Bild

Det har vart lugnt i tretton år efter att virusgudinnans Pest skördat många människoliv. Runt om i världen har har de fyra elementens olika människoraser tränats inför hämnd och nu hotas återigen världen av död och undergång. Så när den mystiska Eldkungen kallar elementens olika människoraser för att ansluta sig till kungens armé träffas Jordens barn Odal, Luftens barn Svala, vattnets barn Pål och eldens barn Regina och tillsammans måste de lära sig kontrollera sina olika egenskaper men även att samarbeta och de ska överleva och vinna kampen mot de femte elementet virus.

Bild

Även om det är en välskriven fantasybok med lockande framsida  så är det inte en bok som får mig att behöva ta del av fortsättningen med Gudarnas skymning och Orions bälte.

Tyvärr kan jag inte exakt sätta fingret på vad det är. Även om det är en välskriven fantasybok med lockande framsida  så är det inte en bok som får mig att behöva ta del av fortsättningen med Gudarnas skymning och Orions bälte.

Boktitel:De Ursprungliga  Del 1
Författare: Cecilia Larsson Kostenius
Kategori: Fantasy, magisk realism
Målgrupp: 12 – 15 år
Lyssna på boken via: Storytel
Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar