Jag är en rebelltjej: En fyll-i-bok som kan förändra allt av Elena Favilli & Francesca Cavallo

Bild

 
Författarna till “Godnattsagor för rebelltjejer” har skapat en fyll-i-bok som sporrar tjejer i alla åldrar att nå sin fulla potential. Det är en bok med attityd – både tuff och uppmuntrande. Här sprids självkänsla och mod och uppmanar sina läsare: bli vad du vill, gilla din kropp, protestera mot orättvisor, börja drömma om fantastiska äventyr och ge dig inte när någon försöker stoppa dig.
 
Med hundra kreativa uppslag som bara väntar på att slutföras finns de allt från listor att fylla i, inspirerande planeringssidor, topplistor, serierutor, färgläggnings sidor, klistermärken och mycket mer i detta roligt verktyg för att förändra flickors förhållningssätt – till sig själva och till omvärlden att hitta sin egen väg för att hitta sin Inre rebell!
 
 
 
 
 
 
De jag gillar med boken är att den är normbrytande där alla slags flickor presenteras tillsammans med helt underbara och underhållande färgande illustrationer.
Det här är en stärkande presentbok som är underhållande och rolig för alla blivande rebelltjejer.

 

Bild

 
De här är en bok som är skapad av författarna bakom de populära böckerna Godnattsagor för rebelltjejer och fortsättningen Godnattsagor för rebelltjejer del 2.

 

Bild

 

En liknade bok är den färgstarka och inspirerande fyll-i -boken ”Peppbok för tjejer”. Med bokens hjälp kan du analysera vem du är idag och vart du vill nå. 

I boktema inlägget “Internationella kvinnodagen” kan ni läsa mer om böcker om starka och enastående kvinnor som skapat historia.

 

Boktitel: Jag är en rebelltjej : En fyll-i-bok som kan förändra allt

Författare: Elena Favilli & Francesca Cavallo

Målgrupp: 9 – 12 år

Kategori: Fyll i bok, peppbok, inspiration, drömmar, mål, arbetsmaterial, underhållande, present bok

Bokförlag: Max ström

ISBN: 9789171264756

Ta del av boken via din favorit bokhandel: Adlibris, Bokus & Bokfynd. nu


 
Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar