Rymdpiloterna av Magnus Ljunggren & Johanna Kristiansson

Följ med på galaktiska rymdäventyr i den nya bokserien Rymdpiloterna.

Rymdpiloterna är fyllda av fantasifulla, knasigt, tokigt, spännande, läskigt och komiska rymdäventyr som handlar om de tre barnen Max, Kim och Sam.

 

 

De bor långt ute i rymden på rymdskeppet BrT-22Xz-9, men det tycker alla är så svårt att säga så de kallar den för Hajen.

 

 

Barnen ska bli rymdpiloter när de blir stora, men än så länge går de i skolan om de inte hamnar i fartfyllda och actionladdade äventyr. På Hajen bor också barnens lärare som är en hybrid mellan en människa och robot. Sedan finns det en uppfinnare också som är en robot som uppfinner massa galna och knasiga uppfinningar som inte fungerar. På rymdskeppet finns även den kvinnliga kaptenen Gringa och så den makthungrige Zenok, som vill bli kapten till varje pris …

Rymdpiloterna är verkligen fartfyllda och lättlästa kapitelböcker som är skriven med fyndig och underhållande text, med en textmängd som är på en ”Lasse Maja-nivå”.

Tillsammans med många färgstarka, fantasifulla och humoristiska illustrationer med massa fängslande karaktärer och underhållande detaljer som hel uppslags illustrationer och serierutor. Med böckernas lekfulla uppbyggnad som blandar text, bild och serie kommer de locka många unga läsare som vill ta del av härliga rymdäventyr.

I den fristående bokserien Rymdpiloterna ingår böckerna”Rymdpiloterna och kapten Zenoks onda önskan”, ”Rymdpiloterna och svarta hålets fångar” ,Rymdpiloterna och klonernas hämnd” och “Rymdpiloterna och spelplaneten”.

 

Bokserien Rymdpiloterna är planerat att bli fylld med minst tio fartfyllda och spännande rymdäventyr.

Bokserie: Rymdpiloterna

 

Författare: Magnus Ljunggren

 

Illustratör: Johanna Kristiansson

 

Målgrupp: 6 – 9 år

 

Kategori: Spänning, fantasy, äventyr, science fiction, humor, action, rymden, kapitelbok

 

Ta del av böckerna via din favorit bokhandel: Adlibris, Bokus, Bokfynd.nu

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar