Min personliga bok av Min bästa bok

Lyft lässtunden till en helt ny nivå med en personlig barnbok.

Med hjälp av tjänsten Min bästa bok kan man skapa ett personligt äventyr där ditt barn är huvudrollen!

Min Bästa Bok tar med ditt barn som huvudrollen i berättelser som handlar om upplevelser i vardagen eller fantasifulla äventyr. Min Bästa Bok har böcker för alla barn som älskar att mysa med högläsning och tycker att det är roligt att ha en alldeles egen personlig bok. Familj, vänner och andra personliga uppgifter skräddarsyr boken till ditt barn.

Personliga barnböcker är barnböcker där barnet har huvudrollen i flera fantastiska berättelser.

Här kan ditt barn, syskon och vänner vara med i olika äventyr, allt från att börja förskolan till att göra tidsresor, simma med havets djur, möta maffiga dinosaurier och besöka de gulliga ponnyerna i My little ponnys värld och många andra sagoäventyr. De är äventyr som passar för olika åldrar. 

Med hjälp av inställningarna kan man välja kön, hudton och hårfärg så att det passar in på ditt barn, samt ett urval av personliga personlig information från barnets vardag.

Det finns även möjligheten att välja mellan att få boken i A5 format och i A4 format.

Samt att man även kan lämna en personlig hälsning till barnet från dig.

Man får även ta del av en resumé av texten för att få en helhetsbild av bokens uppbyggnad. Det som är extra bra är att det även finns möjlighet att välja ett 10 tal olika språk utöver svenska.

En personlig barnbok är en perfekt present!

Själv har jag fått tagit del av bilderböckerna “I dinosaurierna värld” och “På jakt efter Cutie Marks”.

“I dinosaurierna värld” är personlig barnbok om att hålla ihop och om gemenskap som appellerar till barns fantasi blandat med fakta om förhistoriska dinosaurier.

Boken riktar sig barn mellan 3 till 8 år och i detta förhistoriska äventyr kan två barn få möjligheten att hitta den försvinna Stegosaurus-ungen Steggo med hjälp av den gulliga Triceratopsen Tricka och flera andra dinosaurier.

Boken är fylld av färgglada bilder med en text som löper parallellt med illustrationer som är tecknade av Illustratören Jonas Sonne och skriven av författaren Brian Mogensen .

“På jakt efter Cutie Marks” är en personlig barnbok med en historia från tv serien “Friendship is Magic” 

Boken har de original illustrationerna från TV och handlar om hur de kända ponnyerna fick sina Cutie Marks. I berättelsen lär huvudpersonerna sig något väldigt speciellt om vänskap och hur det är att vara en My little Ponny! 

Det här är en bok som riktar sig till barn mellan 3 till 6 år och i detta äventyr fylld med vänskap och magi kan du göra om ett, två eller tre barn till färgglada ponnyer där du har möjligheten att välja vilken färg kroppen och mannen ska ha.

Boken är skriven med en text som en klassisk serietidning och teveserie i ett tillsammans med färgstarka och igenkännande originala illustrationerna från teveserien.

Vid ett tidigare tillfälle har jag även recenseratEtt personligt juläventyr”, som är en härlig historia om vänskap, att hjälpa varandra och skapa något tillsammans – med en nypa julmagi och sagostämning!

Här kan du läsa mer om detta magiska juläventyr där två barn har möjligheten att träffa jultomten.

I samarbete med Min bästa bok och Gullis lästips har du nu möjligheten att skapa en valfria personliga böcker och med rabattkoden gullislastips får du 20% rabatt på hela ditt köp. Erbjudandet gäller tom den 24/3-2021.

Boktitel “I dinosaurierna värld” och “På jakt efter Cutie Marks”.

Målgrupp: 3 – 8 år

Kategori: Personlig bok, min bok, fantasi, äventyr, högläsningsbok, bilderböcker, vänskap, djur, dinosaurier, hästar, My little ponny, present, julklapp, dopgåva

Bokförlag: Min bästa bok

Skapa dessa böcker eller andra personliga böcker via sidan: Min bästa bok.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar