Draconia av Patrik Bergström

Bild

 ”Beryl vaknar upp på en landsväg utan att minnas vem hon är eller varifrån hon kommer. I jakten på sin egen historia slår hon följe med ett brokigt gäng lösdrivare med en skatt i sikte och tillsammans färdas de genom riket Arconia, med den mytomspunna Drakön som mål. Men de har såväl piratfursten Morgan LaCroix som havsalvernas drottning Lorelei i hälarna.”

Bild

Patrik Bergström har skrivit fantasyserierna ”Den eviga eldens magi” och ”Legenden om Örnfolket Båda serierna riktar sig åt de lägre åldrarna.  Draconia är en fristående roman, som riktar sig åt lite högre ålder, men som fortfarande är lättläst då de är skriven med luftig text och har stödbilder i delar av boken illustrerande av Filippo Vanzo. Den andra fristående delen i serien Draconia heter Dimmornas träsk”. 

Bild


Boktitel: Draconia del 1

Bokserie: Draconia

Författare: Patrik Bergström

Illustratör: Filipo Vanzo

Bokförlag: Lilla Pirat förlaget

Kategori: Fantasy, spänning, magi, natur- och sagoväsen

Målgrupp: 9 – 12 år

Provläs

ISBN: 9789188279651

Ta del av boken via:  Adlibris, Akademibokhandeln, Bokus.  Bokfynd.nu


Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar