Allt om Stranger Things av Nadia Bailey & Phil Constantinesco

Bild

Det här är en bok som inget Stranger Things – fans vill eller kan vara utan! 

Välkommen till Hawkins, Indiana, år 1984 där portarna till den skrämmande världen Upside Down öppnas. Allt om Stranger Things är din fälthandbok till staden, underjorden och tv-serien.
Det här är verkligen en underhållande bok som måste finnas hos alla stora Stranger Things-fans. Det är mer som en guide en en faktabok, då det mesta av boken innehåller information och sammanfattning ifrån säsong 1 och 2.
Boken är uppbyggd på ett extraordinärt sätt där den mer ser ut som en anteckningsbok med härliga illustrationer i färg innehåller den allt från utklipp, recept, frågesporter, en monstermanual, fakta om karaktärerna, slanglexigon, guide till platser i staden, Hoppers “Don”t be stupid”-regler och inte minst en genomgång av säsong ett och två avsnitt för avsnitt.

Bild

Boken ”Allt om Stranger Things” är ett underhållande och lättläst bok som är en otrolig välgjord handbok för alla Stranger Things fans. Det här är verkligen en passande bok att ge bort som present och julklapp till alla ungdomar mellan 12 till 15 år som sätt säsong 3 och otåligt väntar på säsong 4 av Stranger Things.
Bild

Om du gillar Stanger Things och är mellan 9 – 15 år då måste jag rekommendera trilogin Avgrunden, där första boken heter Avgrunden och andra boken heter Besten. 


Författare: Nadia Bailey
Illustratör: Phil Constantinesco
Målgrupp: 12 – 15 år
Kategorier: Faktabok, spänning, övernaturligt, andra dimensioner, vänner, girl power, guide, kapitelbok,filmad bok, bilderbok, kapitelbok, bokaktiviteter
Bokförlag: Tukan förlag
ISBN: 9789177836384

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar