Besten av Ally Condie & Brendan Reichs

Det här är den perfekta boken för Halloweenläsningen, en bok fylld av läskiga mystiska odjur som passar alla Stanger Things fans.

 

Det här är den andra boken efter Avgrunden som du kan läsa mer om här.


Här får vi åter följa tonårsvännerna som bor i den lilla staden Tibers som blivit tvingade att bli väktare av den mystiska mörka Avgrunden – en kraftfull källa som förkroppsligar alla våra dolda rädslor och vilda fantasier till verkliga ting och varelser.

Barnen trodde att de hade kontroll över Avgrunden, men plötsligt upptäcker de att nya varelser visar sig utan att de kallat på dem, ännu större och farligare monster än förut.

Och denna gången möts de även av traktens legend – sjömonstret som i folkmun kallas Besten. Snart står det klart att Besten och Avgunden har ett livsfarligt samband och en invasion hotar än en gång deras lilla kuststad som är mitt i Halloweenfirande och nu är det upp till vännerna att stoppa dessa otroliga skräckinjagande monster som är på väg in mot staden och de ovetande invånarna.

Besten är andra delen i en spännande, övernaturlig och mörk berättelse för Stranger Things-fansen och alla andra.

Besten är kuslig, läskig, ibland en rolig övernaturlig mysterium-thriller som kan beskrivas som Stephen King för mellanstadiet läsare och en bok som skulle tilltala fans av “Stranger Things” eller “The Goonies.”

Det jag även gillar med den här boken är de otroliga vänskapsbandet mellan vännerna som blandas med alla läbbiga och konstiga varelser som fortsätter att dyka upp ur Avgrunden.

Är du som jag och älskar Stranger Things tv serien då måste jag rekommendera boken Allt om Stranger Things. 

 

Det här är en bok som inget Stranger Things – fans vill eller kan vara utan!

 

Det här är verkligen en underhållande bok som måste finnas hos alla stora Stranger Things-fans. Det är mer som en guide en en faktabok, då det mesta av boken innehåller information och sammanfattning ifrån säsong 1 och 2.


Boken är uppbyggd på ett extraordinärt sätt där den mer ser ut som en anteckningsbok med härliga illustrationer i färg innehåller den allt från utklipp, recept, frågesporter, en monstermanual, fakta om karaktärerna, slanglexigon, guide till platser i staden, Hoppers “Don”t be stupid”-regler och inte minst en genomgång av säsong ett och två avsnitt för avsnitt.

Här kan du läsa mer om boken Allt om Stranger Things.

 

Boktitel: Besten del 2

Trilogi: Avgrunden

Författare: Ally Condie & Brendan Reichs

Illustratör: Antonio Javier Caparo

Målgrupp: 9 – 12 år, men fungerar upp till 15 år.

Kategorier: Sciences fiction, spänning, övernaturligt, mysterier, varelser, monster, portal, vänskap

Bokförlag: B.Wahlströms

ISBN: 9789132211782

Ta del av boken via:Adlibris, Bokus, Bokfynd.nu

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar