Nissebus flyttar in av Angela Holm

"Nissebus flyttar in" är en charmig och underhållande barnbok med en touch av fantasins magi. Det här är en underhållande berättelse som tar med de yngre lyssnarna på händelserika strapatser. Det här är en bok som sprudlar av knasig humor och busiga upptåg, och som verkligen fångar barnens fantasier. Det jag gillar med boken"Nissebus flyttar in" är dess budskap om vänskap och att ta vara på de små ögonblicken i livet.Nissebus flyttar in" är en charmig och underhållande barnbok med en touch av fantasins magi. Det här är en underhållande berättelse som tar med de yngre lyssnarna på händelserika strapatser. Det här är en bok som sprudlar av knasig humor och busiga upptåg, och som verkligen fångar barnens fantasier. Det jag gillar med boken"Nissebus flyttar in" är dess budskap om vänskap och att ta vara på de små ögonblicken i livet.

“Nissebus flyttar in” är en charmig och underhållande barnbok med en touch av fantasins magi.

Under de senaste åren har nissedörren varit en riktig julsnackis. Tomtenissen flyttar in första december och fram till julafton ställer den till med skojiga upptåg.

 

Och i adventsboken ”Nissebus flyttar in” Och i adventsboken ”Nissebus flyttar in” händer just detta en sen natt i början av december när en busig tomtenisse som är helt ny på sitt jobb flyttar in hos syskonen Zack och Elize och hans familj. Det låter som en riktigt mysig historia, men deras uppgift blir att försöka hålla nissen i schack och hindra honom från att göra alltför busiga hyss.

Nissebus flyttar in är en underhållande berättelse som tar med de yngre lyssnarna på händelserika strapatser.

Nissebus flyttar in är en bok som sprudlar av knasig humor och busiga upptåg, och som verkligen fångar barnens fantasier.

I denna berättelse har författaren Angela Holm skapat en karaktär i tomtenissen som både är busig och hjärtevärmande, på samma sätt som en modern Nils Karlsson pyssling och en bsusigare variant av dåtidens gårdstomte. Det är svårt att inte bli förtjust i honom.

Här får läsarna, tillsammans med nissen och syskonen Zack och Eliza, uppleva många roliga och oväntade händelser. Berättelsen innehåller även en stor portion medkänsla, empati och syskonkärlek.

Det jag gillar med boken är dess budskap om vänskap och att ta vara på de små ögonblicken i livet.

I boken finns även många roliga tips på olika hyss som de vuxna kan ta till sig om en liten tomtenisse skulle råka flytta in hos er.

 

Via författare Angela Holms hemsida kan ni ta del av flera av dessa hyss och se hur de ser ut i verkligheten. Dessutom kan ni få tips på allt bus som nissen kan hitta på genom Instagram-kontot @nisseflyttarin, när alla andra sover.

Denna kapitelbok är illustrerad med lättare bilder som innehåller 24 kapitel. Den är perfekt att läsa som en adventskalenderbok, där ett kapitel avnjuts varje dag under december fram till julafton.

Utöver denna underhållande berättelse kan man även få möjligheten att leta efter den lilla krabaten Kludd som gömmer sig någonstans bland sidorna i varje kapitel och om du inte skulle hitta varje Kluddis kan du se vart de gömmer sig via Angelas hemsida. och längst bak i boken finns det även ett underhållande nissespel

Boken passar både att läsas av föräldrar som personal inom förskolan, lågstadiet och fritids.

Adventsboken “Nissebus flyttar in” får mig att tänka på på adventsboken “Nisse & Ninni flyttar in” som släpptes 2022, som du kan läsa mer om här.

Boktitel: Nissebus flyttar in

Adventsbok: 2024

Författare & illustratör: Angela Holm

Målgrupp: 4 – 6 år

Kategorier: Kalenderbok, nissebus, tomtenisse, nisse, humor, hyss och bus

Utgiven av: Ditt bokförlag

ISBN: 9789189197848

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd eller via Ditt bokförlag

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar