Superkorta skräckisar av Andreas Palmaer

Bild
 
 
Här får äntligen nybörjarläsaren en bok fylld med lite lagom läskiga berättelser. I Boken “Superkorta skräckisar” består utav osannolikt lite text för den som just lärt sig att läsa, den är uppbyggd med 11 korta skrämmande berättelser och med lite glimten i ögat, blir vissa berättelser även roliga och några berättelser har överraskande slut. Boken är fylld på alla sidor med färggranna fascinerande illustrationer som är skapade utav en av mina favorit illustratörer Peter Bergting och boken är skriven utav Andreas Palmaer och tillsammans har de skapat en lättläst skräckis för nybörjarläsare, 6-9 år.
 

 

Här har jag skapat en kort boktrailer till boken

 
 

Bild

I “Superkorta skräckisar” blir mardrömmar verklighet, här får skyltdockor liv och barn förvandlas till slemmiga grodor. Och så får man svaret på vad myggorna egentligen gör med allt blod de suger i sig …

Bild

Bara tanken på att vara fast i en evig matematiklektion utan att komma därifrån, är hårresande skrämmande upplevelse som jag som läsare drömt många mardrömmar om.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bild
 
Superkorta skräckisar är en rysligt, skärmande lättläst berättelse för nybörjarläsare som gillar lite spänning i livet. 
 
 
 
 

 
Boktitel: Superkorta skräckisar
 
Författare: Andreas Palmaer
 
Illustratör: Peter Bergting

Bokförlag: Alfabeta bokförlag

Målgrupp: 6-9 år

Kategori: Skräck- och spökhistorier, spänning, lättläst

ISBN: 9789150119626

Köp boken på: Alfabeta, Adlibris, Bokus


Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar