En bokstavsresa i djurens värld av Sofia Gad

Boken “En bokstavsresa i djurens värld” är en underhållande och lärorik bok där vi får lära oss om våra olika bokstäver i alfabetet tillsammans med en lekfull och klurig text på rim får vi även ta del av lärorik kunskap kring de olika 29 djuren som hör ihop med en bokstav. Tillsammans med det färgstarka och fantasifulla illustrationerna blir det en härlig harmoni med texten som på ett lekfullt och underhållande sätt väcker barnens nyfikenhet att både lära sig mer om bokstäver och djur.

Bild

Text ur boken: ​”Giraffen Gisela är ett av savannens lustiga djur. Allt hon tar sig för hon gör med bravur. Med en hals så lång och en tunga så blå griper hon tag i maten utan att ens stå på tå. Hon mumsar och äter med välbehag och lyfter på hatten och säger goddag!” 

Bild

Författare: Sofia GadIllustratör: Ulrica Daleroth

Bokförlag: Lumenos Förlag

Målgrupp: 3-6 år

Kategori: ABC-bok, alfabetsbok, rim bok, fakta text,

ISBN: 9789187855283

Köp boken på: Adlibris, Bokus


Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar