Tutte Brödsmula & Kalle Humla – Ett Zurrigt höstlov av Annika Billberg & Jeanette Firman

Följ med på ett fartfyllt & zurrigt höstlovsäventyr . . .

I boken “Tutte brödsmula & Kalle Humla – Ett Zurrigt höstlov” får läsarna återigen träffa den sjuåriga flickan Lisa som ser fram emot att åter igen träffa sin farfar och farmor på landet under höstlovet. Men hon ser ju mest emot att träffa sina nya vän Tutte Brödsmula som bor hemma hos farfar och farmor i en i en skrivbordslåda. Tutte är som barn är mest, fast mindre, mycket mindre., lika liten som en tändsticka och så pass liten att hon kan flyga på sin vän Kalle som en vanlig humla, fast större och med hatt och pipa.
​Första gången som Lisa träffade Tutte Brödsmula och Kalle Humla var under sommarlovet i första boken “En sagolik sommar” som jag läst och recenserat här och boken “En virrig pirrig vår” som ni kan läsa mer om här.
“Lisa har börjat första klass. När det är dags för höstlov åker hon till farmor och farfar. Det blir ett äventyr från början till slut, och vänskapen sätts på prov eftersom allt Tutte Brödsmula och Kalle Humla tar sig för leder till oreda på olika sätt.
Tutte Brödsmula & Kalle Humla – Ett zurrigt höstlov är en spännande och fantasifull sagobok om Lisa och hennes vänner för barn i åldern 6–9 år.”


Författare: Annika Billberg
Illustratör: Jeanette Firman
Kategori: Fantasi, vardagsäventyr, höstlov, låtsas kompis, bokserie, kapitelbok
Målgrupp: 6 – 9 år
Bokförlag: Hoi förlag
ISBN: 9789176970669
Köp boken på: Adlibris, Bokus, Hoi förlag

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar