Bus med Svea av Linda Palm & Jessica Lindholm

Bild

Bild

Idag finns det nio böcker i denna fristående bokserie där alla böcker fångar det yngre barnets lilla värld och där alla böcker tar upp igenkännande vardagshändelser där alla berättelse är så lika men ändå med så olika berättelser.
Samtidigt som Svea upptäcker sig genom de olika vardagsberättelserna som blir det stora äventyr för den lilla människan.
Bild


​✔️Svea tvättar
✔️Svea äter
✔️Svea klär sig
✔️Svea planterar
✔️Svea bygger
✔️Svea målar
✔️Svea handlar
✔️Svea klipper
✔️Svea städar
Alla böckerna har en gemensam layout som gör att barnen känner igen sig och på så sätt blir det en bok som finns i så många lika men ända helt olika berättelser med igenkännande vardagshändelser som gör att barnen känner igen sig i böckerna och är extra viktigt när det är böcker som riktar sig till de yngre lyssnarna. 
Alla böcker har även en egen tema färg som är genomgående genom hela boken. Färgvalet är genomgående för hela boken. 
Bild

I slutet av alla böcker upprepas bilderna i en så kallad storyline så att du tillsammans med ditt barn kan sammanfatta boken samtidigt som
det ger boken en längre livstid, eftersom det ger möjlighet för diskussion kring boken när barnet blir lite äldre.
Bild

Bild

Böckerna finns även tillgängliga i bokapparna Ugglo eller Polyglutt som har digitala bokhyllor tillhandahåller inläst och , bläddringsbara barnböcker.
Där kan man ta del av böckerna som TAKK på Svenska. TAKK är när man använder tecken som kompletterande kommunikation – Teckenspråk.
Bild

Bild

I appen Jaramba kan man spela Svea memory., färglägga Svea bilder och andra aktiviteter.. Jaramba är en bra lek och lär- app för familj och förskola. Åldern 1 – 6 år. (Obs att den kostar 79kr i månaden efter en gratis månad)
Bild

Bokserie: Bus med Svea

Författar: Linda Palm

Illustratör:Jessica Lindholm

Målgrupp: 0 – 3 år

Kategori: Barnbok, bilderbok, sagobok, pedagogisk bok, vardagshändelser, vardagsäventyr igenkänning, känslor, högläsning

Bokförlag: Linda Palm Creative

Köp på Adlibris, Bokus, Författarens Linda Palms hemsida

För förskolor kan man läsa genom Ugglo appen eller Polyglutt appen.

Bild

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...