Mini Pixi – adventskalender gran

Bild

Glöm chokladen och leksakerna i adventskalendern. Ta istället del av Mini Pixi-adventskalenderns som är en unik julgran att enkelt bygga ihop tillsammans så att det blir en 3D-julkalender som består av hela 624 sidor bilderboksantologi som är rolig för hela familjen.

Bild

Uppmuntra din minstings fantasi i väntan på julafton med roliga Adventskalender julgran. från Pixi.
Mini Pixi-adventskalendern är en unik julgran att enkelt bygga ihop tillsammans. Det medföljer även ett stort klistermärkes ark så att man själv få pynta sin julgran.

​Bakom luckorna hittar du små Mini Pixi böcker i storleken 5×5 cm. Här får barnen möta sina favoriter i berättelser med igenkännande karaktärer i olika små klassiska sagor, barnen får även ta del av faktaböcker, rim- och versböcker, vardagsberättelse, berättelser om julen, julsånger och mycket mer.

Bild

Häng sedan dag för dag upp de små böckerna i din gran. Med Mini Pixi-adventskalender får barnen en mysig läsupplevelse och en rolig stund varje dag i december som varar hela vägen fram till julafton

Mini Pixi är barnens favoriter i det absolut gulligaste formatet och ändå 26 sidor av barnboksvärldens bästa berättelser och bildvärldar.

Bild

Bakom luckorna hittar barnen små Mini Pixi böcker där de möter sina favoriter i berättelser med igenkännande karaktärer i olika små klassiska sagor, barnen får även ta del av faktaböcker, rim- och versböcker, vardagsberättelse, berättelser om julen, julsånger och mycket mer.

Jag har öppnat upp alla luckorna, hängt upp alla böcker, men också lyckats sätta tillbaka böckerna i sina luckor, så är man försiktig så kan återanvända denna adventsjulgran flera år. Det enda jag märker av är att det inte finns plats att hänga upp alla böckerna på grankvistarna.

Bild

Målgrupp: 3 – 6 år
Kategori: Bilderböcker, klistermärken, julkalender, bokaktivitet 
Bokförlag: Bonnier Carlsen
ISBN: 9789178031870
Ta del av kalendern via: Bokus

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar