Spöktimmen – Handen på kyrkogården av Anna Hansson

En stormig höstkväll går strömmen hemma hos syskonen Hanna och Max och i resten av området. Då passar deras pappan på att berätta om traktens mytomspunnen skräckhistoria. Om graven där det vilar en osalig ande. Varje gång någon kommer i närheten av graven försöker en hand dra ner den som försöker sig på att komma allt för nära.
​Barnen lovar att hålla sig långt borta från graven. Tyvärr kan de inte hålla sig därifrån. . .

Det här är den fjärde fristående boken i serien Spöktimmen. Böckerna passar orädda barn i åldrarna 9 – 12 år. I slutet av boken avslutas det med ett kortare arbetsmaterial som skrivuppgifter och läsförståelse.

Boktitel: Spöktimmen – Handen på kyrkogårdenSerietitel: Spöktimmen

Provläs

Författare: Anna Hansson

Illustratör: Oskar Aspman

Kategori: Skräck-och spökhistorier, rysare, skrämmande, spännande

Målgrupp: 9 – 12 år

Bokförlag: Beta Pedagog

ISBN: 9789188009548

Köp boken på: Adlibris, Beta pedagog, Bokus 


Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar