Tomtens adventskalender av Ingrid Elf

Bild

I denna otroligt julmysiga adventskalender med stämningsfulla och vackra bilder får barnen känslan av en äkta gammaldags jul. Barnen får en mysig och rolig stund varje dag som varar hela vägen fram till julafton för bakom varje lucka finns små sagor kring en gårdstomte familj.  
Bild

Bild

“Här får vi följa en gårdstomte familjen som består av hustomten, tomtemor och deras två barn. Vi får ta del av olika bestyr under hela december som gårdstomte familjen tar för sig. Det kommer att bli allt från snöbollskrig, pepparkaksbak, julstök, luciafirande, grötkok, julbad och lackande av paket. och mycket annat. Men läsarna får även lära sig olika saker som att skapa fågelmat och den perfekta snöbollslykta samtidigt som vi får ta del av olika pysseltips och mycket mer”.

Bild

Bild

Adventskalender med 24 små berättelser utgavs 2018
Författare & Illustratör: Ingrid Elf
Målgrupp: 3 – 6 år
Kategori: Adventskalender, berättelser, tomtar, bondgårdsdjur, julförberedelser, jul, pyssel, förr i tiden, bilderböcker, högläsning
Bokförlag: Tukan förlag
Läs berättelserna genom bok appen: Ugglo
Köp adventskalendern på: Adlibris, Bokus, CDEON, Plusbok, förlagets hemsida.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar