Törnspökets hemlighet av Tone Almhjell

Bild

Detta är en berättelse där fantasins lekar & våra våra mardrömmar väcks till liv…

“Det händer märkliga saker i skogen kring Niklas Sommarkulles hem. Mystiska fotspår och lemlästade djur hittas, och Niklas mardrömmar blir bara värre och värre för varje natt. När det visar sig att det är trollen från Niklas lekar som har kommit till liv i skogen inser han att den ende som kan stoppa dem är han själv. Med hjälp av lodjuret Tyst, hittar han källan till ondskan – en portal som leder in till en annan värld! I den andra världen är invånarna plågade av Sparvkungen och Niklas måste hitta ett sätt att rädda båda världarna, men först måste han ta reda på sanningen bakom hans mors sista ord: ”Jag är ett Törnspöke …”
Bild

Boktitel: Törnspökets hemlighet

Författare: Tone Almhjell 

Målgrupp: 9 – 12 år

Kategori: Fantasy, magisk realism, äventyr, spänning, troll, lodjur, talande djur, parallell värld

Bokförlag: Bonnier Carlsen

ISBN: 9789163893483 

Köp boken på: Adlibris eller Bokus

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...