En kaninhistoria av Thomas Årnfelt

Bild

Tänk dig en kanin. Nej, inte så där. Det där är en hare. En kanin med långa öron. Nu när du tänker på en kanin, tänk dig då att den bor vid 18:e hålet på en golfbana. Galet, jag vet. Vet du vad som skulle göra det ännu mer konstigt? Jo, en kanin som samlar på golfbollar.

Till hjälp har han sin vän ekorren Kevin Montenegro. Om det inte vore för den där Klubbmästaren så skulle Kaninen, som inte heter Engelbrekt, och Kevin ha det ganska fridfullt. Men Klubbmästaren håller på att träna till klubbmästerskapet. Hur skall det gå när bollarna verkar försvinna vid 18:e hålet?

Bild


Författare: Tomas Årnfelt
Illustratör: Nicolas Krizan
Målgrupp: 6-9 år
Kategori: Humoristisk, rolig, skämtberättelser, högläsning, kapitelbok
ISBN: 978918278705

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar