Peggy Pirat och Dödens grotta av Anna Hansson & Jimmy Wallin

I boken ”Peggy Pirat och Dödens grotta” får vi följa med Peggy Pirat som en solig dag tar med sin vän Ville och hunden Rufus på en skattjakt med sitt sjörövarskepp. Men resan blir ännu mer spännande en de tänkt sig då hunden Rufus simmar efter en badboll rakt in i Dödens grotta och alla vet att man har tur om får komma levande ut därifrån för i Dödens grotta kryllar de av demoner och gastar. Men Peggy och Ville måste åka in i grottan för att rädda hunden Rufus. Kommer de att klara sig levande därifrån?
Bild

Provläs boken genom att klicka på bokbilden.
Peggy Pirat och Dödens grotta
är första fristående delen i den nya lättlästa bokserien Peggy pirat som är en lagom spännande bok för nybörjarläsare. Boken är skriven med relativt lite text på varje uppslag där språket är mycket enkelt med ett konkret språk som är lätt att avkoda tillsammans med många färgglada bilder som både är uttrycksfulla och humoristiska.
Längst bak i boken finns det även tillgång till läsuppgifter och skrivuppgifter, något som jag tycker är riktigt bra att man satsar på som författare och bokförlag så att man lätt kan arbeta med läsförståelsen.
Nästa del i bokserien heter ”Peggy Pirat och spökskeppet.”

Bokserie: Peggy Pirat
Författare: Anna Hansson
Illustratör: Jimmy Wallin
Målgrupp: 6 – 9 år
Kategori: Lättläst, spännande, äventyr, vänner
ISBN: 9789188009999
Bokförlag: Beta Pedagog
Ta del av boken via din favorit bokhandel: Adlibris, Bokus, Beta Pedagog & Bokfynd.nu
Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar