Tutte Brödsmula & Kalle Humla – En virrig pirrig vår av Annika Billberg

Bild

Följ med på ett hisnade och spännande påsklovs äventyr med Lisa och hennes små vänner Tutte Brödsmula och Kalle Humla!

“Det är påsklov och Lisa är äntligen tillbaka hos farmor och farfar och sina små vänner Tutte Brödsmula och Kalle Humla. Denna gången följer även Lisas storebror Lukas med och firad påsklov i Vikhammar.
Här får vi följa med Lisa och hennes små vännerna på flera olika vardagsäventyr, som upptäcktsfärd i vitsippeskogen, hissnade äventyr när de åker barkbåt i ån och när de delar ut påskbrev till gummorna och gubbarna på gatan. Men de är alla även med om ett spännande äventyr med farbror Hennings stora hemlighet i godisaffären.”
Bild

Jag har både läst och lyssnat på boken och jag måste säga att Ida Olssons härliga uppläsning med en otrolig inlevelse gör boken ännu bättre.
Bild

Det här är den tredje delen i den fristående bokserien om Tutte brödsmula och Kalle humla. Jag har tidigare läst och recenserat böckerna Tutte Brödsmula och Kalle Humla – En sagolik sommar och Tutte Brödsmula och Kalle Humla – Ett Zurrigt höstlov.
Här nedan kan ni ta del av olika färgläggningsbilder i från bokserien Tutte Brödsmula skapade av illustratören Jeanette Friman.


Författare: Annika Billberg
Illustratör: Jeanette Friman
Kategori: Påsklov, äventyr, spänning, fantasikompisar, vardagsäventyr
Målgrupp: 6 – 9 år
Bokförlag: Hoi förlag
ISBN: 9789176970676
Boken finns: Adlibris, Bokus, Hoi förlag
Boken går även att läsa och lyssna på genom: Storytel appen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar