Laboratorium nr 4: Hemligt område av Dan & Lotta Höjer

Alex och Shantis föräldrar jobbar på den hemliga militäranläggningen som har byggts i den lilla staden Nipplinge. Hemlighetsmakeriet skapar klyftor mellan de nyinflyttade och byborna, för vad är det egentligen som händer innanför taggtrådarna? När Wilma träffar Alex och Shanti kan hon inte låta bli att ta reda på det. Hon övertalar dem att ta sig in i ett av de hemliga labben, laboratorium nr 4, och plötsligt har Alex fått en hemlig uppfinning över sig. De lyckas ta sig ut ur labbet utan att bli upptäckta, men så börjar Alex långsamt förändras…
Här har jag skapat en tillhörande boktrailer till boken.

Bild

Del 2 heter “Kvarter nr 3”

Serietitel: Laboratorium nr 4
Författare: Dan och Lotta Höjer
Illustratör: Maria Sundberg
Målgrupp: 9 – 12 år
Kategori: Spänning, mysterier, hemligheter, övernaturligt. vänner, militären, mobbing
Bokförlag: Opal
ISBN: 9789172261501
Boken finns att ta del av via: Adlibris & Bokus 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar