Sagolunden av Sofia & Peter Bergting

Bild

Långt inne i de dalsländska skogarna ligger det övergivna barnhemmet Sagolunden. En gång om året väcks huset till liv igen. En gång om året styr föreståndarinnan på nytt över alla barn som en gång bott där. Så även i år…

Sommarlovet börjar verkligen inte bra för Inez. En stillsam promenad genom skogen bakom sommartorpet slutar med att hon nästan drunknar i ett kärr. Var det inbillning eller var det faktiskt något som med klösande fingrar försökte dra ner henne i det mörka, djupa vattnet?
Bild


Boktitel: Sagolunden
Författare: Sofia Bergting
Illustratör: Peter Bergting
Målgrupp: 9 – 12 år
Kategori: Skräck- och spökhistoria, skrämmande, rysare, spännande
Bokförlag: Bokfabriken
Boken går att lyssna på via: Storytel
Boken finns hos: Adlibris, Bokus , Bokfynd.nu
Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar