Star Wars: Snabbast i galaxen av Laura Buller

Bild

Spänn fast dig & gör dig redo för en fartfylld åktur!

IDAG ÄR DET DEN 4 MAJ ALLTSÅ ”May the Fourth” SJÄLVASTE STAR WARS DAGEN OCH DÅ PASSAR
​DENNA BOKEN BRA”
Här får vi ta del av lättläst och stjärnspäckad fakta om Star Wars och galaxens största och snabba rymdskepp och andra fordon.
Varvat med information om republikens modiga piloter och några av galaxens onda makthavare.

Här får de unga Star Wars fantasterna ta del av spännande Star Wars fakta kring flera av de olika gigantiska rymdskepp och annan rolig fakta. Den lättlästa texten är uppdelade i korta stycken tillsammans med många häftiga bilder från filmerna. Boken passar ypperligt för barn som är redo att komma vidare i läsningen efter de allra första lättlästa böckerna.
Bild

Jag tycker det är bra när författare och förlag lockar till läsning genom att använda sig av de som lockar barnens intresse ifrån filmernas värld och gör det till böcker och när man även riktar sig till de yngre åldrarna som har behov att komma igång med läsningen och även hålla den flyttande gör bara saken bättre..
Bild

Jag har i ett tidigare inlägg recenserat tre andra lättlästa Star Wars böcker som är baserat på filmen Star Wars: The Force Awakens” som ni kan läsa om här.
Bild

Jag har även recenserat
“Star Wars: Rouge one – Hemligt uppdrag” där vi får läsa om hur de modiga rebellerna i Rogue One riskerar sina liv för fred i galaxen och för att .stoppa bygget av det fruktansvärt vapen Dödsstjärnan. 

Författare: Laura Buller
Målgrupp: 6 – 9 år
Kategori: Star Wars, rymdskepp, fordon, rymden, fakta, fantasy, lättläst
Bokförlag: Tukan förlag
Tyvärr är boken slutsåld.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar