Hej alla monster! Av Jenny Bergman & Alexander Jansson

En mysryslig monsterbok för de yngsta monsterdiggarna.

När mörkret sänker sig får läsarna följa med på en monsterpromenad djupt in i den mörka läskiga skogen där blodet droppar från träden, och gul glimmande ögon lyser i mörkret, där vi får möta enorma monster, drakar och spöken, blodtörstiga vättar med tänder som glimmar och hungriga varulvar och vampyrer. Vi möter skelett som famlar efter oss med sina spretiga händer och en vargfamilj som har vassa tänder! Och de slickar sig om munnen när de får syn på oss. Men när det blir FÖR läskigt kan vi springa hem.
I bilderboken ”Hej alla monster” får läsarna följa med på ett nattligt äventyr efter att ett barn vill utforska de skrämmande med hjälp av fantasin.
Denna mysrysliga bilderbok är skriven med en rytmisk text tillsammans med detaljrika bilder som passar unga lyssnare som vill ha mys-läskig bok som är alldeles lagom läskig att lyssna på runt Halloween.
Här får vi möta knasiga spöken och finurliga monster och massor av roliga detaljer att upptäcka. Bokens generösa bilder och det stora formatet gör det här till en bilderboksupplevelse utöver det vanliga.
Bild

Text och bild ifrån boken Hej alla monster! Skriven av Jenny Bergman & illustrerad av Alexander Jansson. Provläs boken genom att klick på bilden.

Författare: Jenny Bergman
Illustratör: Alexander Jansson
Målgrupp: 3 – 6 år
Kategori: Bilderbok, fantasi, äventyr, skrämmande, monster, skog, mysryslig, övernaturligt, boktema, tema skrämmande böcker
Bokförlag: Bonnier Carlsen
ISBN:
Boken finns att läsa som E-bok via Nextory.
Ta del av boken via: Adlibris och Bokus, Bokfynd.nu

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar