Hjärta av sten av Ingelin Angerborn

Bild

För dig som vill läsa mer om Bella, Nelli, Hilding och de andra kommer nu en fristående fortsättning på Hjärta av damm som du kan läsa mer om här.
Den här gången är det Nelli som är bokens huvudperson. Nelli som har kunnat se andar sedan hon var liten och som egentligen aldrig har varit rädd för dem. Inte förrän nu. . .
Nellis mamma och hennes bästa väninna har köpt ett gammalt hotell där de nu bor ihop, som de håller på att renovera. Hotellet ligger några mil utanför stan, mitt ute i ingenstans och under påsklovet ska Nelli och hennes vänner tillbringa lovet där. De ska berätta spökhistorier och ha det mysigt ihop.
Så länge Nelli kan minnas har hon kunnat se döda människor. De finns överallt, även på hotellet. Men de är inte farliga, varken mannen som står vid fönstret eller kvinnan i gungstolen. Men det finns något på hotellet. Något som Nelli inte får grepp om.
Närvaron i det gamla huset är annorlunda. Mörk, stark och olycksbådande. Något som gör henne livrädd. Vem är det som söker kontakt och varför och vem är det som gråter förtvivlat om nätterna?
Bild


Boktitel: Hjärta av sten Del 2
Serie: Hjärtserien
Författare: Ingelin Angerborn
Illustratör: Sofia Liljander
Målgrupp: 9 – 12 år
Kategori: Övernaturlig, spänning, läskig påsklov, vänner, hemsökt hus, osalig ande, spöke jag format, boktema, skrämmande böcker.
Bokförlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129717365
Boken finns att lyssna på via: Nextory
Ta del av boken via: Adlibris,  Bokus Bokfynd.nu

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar