Hur du överlever en Zombie attack! Av W.H. Mumfrey & Chris King

Klarar du att hejda en zombie som sniffar på din hjärna? Brotta ner en fullvuxen varulv? Gillra en fälla åt en ond robot? Köra bort vampyrer när vitlöken har tagit slut i butikerna?
Då är detta den enda överlevnadsguiden du verkligen behöver äga!
Hur du överlever en Zombie attack är den enda boken på marknaden som säger sanningen om monster och hur man kan bekämpa dem. Detta är en actionfylld manual som tar termen “survival guide” till en helt ny nivå!
Du kanske tror att du är ett proffs när du hamnar i knipa för du kan ju göra upp eld, använda kompass och klarar av att tälta en hel helg med dina föräldrar. Men har du någonsin vart med om en zombie-apokalyps eller främmande invasion av aliens eller råkat ut för ett robotuppror?

Bild

Här får du lära dig allt du behöver veta för att bekämpa och undvika zombies, utomjordingar, robotar
vampyrer, drakar, jättar, spöken och andra monster och övernaturliga varelser.

Hur du överlever en Zombie attack är en spännande, läskig och rolig bok som presenterar fakta kring paranormala företeelser på ett annorlunda sätt. Mycket rikt illustrerad med både teckningar och foton.

Detta är en dödligt allvarlig överlevnadsguide som är spännande, läskig och underhållande bok som är rikt illustrerad med illustrationer i stil som en klassisk serietidning med bilder och lätt läst text som är fartfylld och underhållande som med säkerhet kan locka en del läsovilliga barn i åldrarna 9 till 12 år till läsning.

Det här är en överlevnadsguide som förbered dig med färdigheter och förberedelser som krävs för att överleva om du oturligt skulle stå ansikte mot ansikte mot olika paranormala möten. Till varje enskilt kapitel får man ta del av viktigt information om hur man kan överleva möten och attacker från saker som man kan stöta på i natten, som zombies, varulvar, den enda Bigfoot, utomjordingar, spöken, köttätande växter, robotar, vampyrer, drakar och jättar.


Författare: W.H. Mumfrey
Illustratör: Chris King
Målgrupp: 9 – 12 år
Kategori: Mysterier, övernaturligt, paranormalt, spännande, skrämmande, seriebok
ISBN: 9789174692662
Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd.nu

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar