Varelserna av Magnus Nordin

Bild

Det är när mörkret tätnar som de blodtörstiga varelserna kommer, med sina ruttnande kroppar, deras tomma ögon och livsfarliga klor hörs deras stönande när zombierna tar sig fram om natten i försök att stilla sin hunger.

Gotland härjas av ett zombievirus och ön är isolerad från omvärlden, de få människor som har överlevt har fått sina liv förvandlade till en mardröm när familj, vänner och grannar förvandlades till hungriga monster som bara är ute efter att stilla sin hunger med deras kött och blod.

Här har jag skapat en boktrailer till bokserien varelserna. 

Bokserien Varelserna är en blodisande apokalyptisk läskig läsning som består utav sex stycken bladvändare som är otäck och spännande serie tillsammans med mörka skräckinjagande illustrationer som ger böckerna denna perfekta otäckt stämningen med skräckinjagande handling som präglas av skräck, kamp för överlevnad och en oviss framtid som slukas i ett nafs med den lättlästa texten uppdelade som är uppdelad i korta kapitel.
Bild

Text: Magnus Nordin. Illustrationer: Lars Gabel & Staffan Gnosspelius.
I bokserien Varelserna ingår böckerna:
Bild


Bokserie: Varelserna

Författare: Magnus Nordin
Målgrupp: 12 – 15 år
Kategori: Skrämmande, spännande, rysare, urban fantasy, fantasi reality, zombie, apokalyps, blodig, överlevnad, lättläst, boktema, tema skrämmande böcker
Bokförlag: Berghs förlag
Det första fyra böckerna finns att ta del av som ljudbok via: Storytel & Nextory.
Ta del av böckerna via: Adlibris, Bokus, Bokfynd.nu

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar