Snällkalendern 2019

Lite snällhet kan göra mycket gott.

Snällkalendern är tillbaka! I ett helt nytt utseende och med nya luckor! En kalender full av god gärningar. Det är en julkalender som gör världen lite gladare!
Under varje lucka hittar du nämligen en utmaning om att göra något snällt. Effekten av dessa goda handlingar är ett schysstare klimat där alla känner sig sedda och får vara precis hur de vill.
Följ Gullis lästips via Facebook konto eller Instagram konto alt Twitter konto, för att ta del av dagens lucköppningen och dagens utmaning av snällhet.

Jag har även samlat årets alla värdegrundsuppdrag och förra årets i en Google mapp.

Lite snällhet kan göra mycket gott. Var med och sprid din jul. Om du jobbar med barn då kan du gratis använda snällkalenderns extramarital för att planerna lucköppningen och aktiviteter i förväg. Till kalendern finns en snällhetsmanicken som man fyller i varje gång du gör en god gärning. Tillsammans kan vi nå toppen! Det finns en ut- skrivbar version här.

Snällhet är bra för alla, oavsett ålder. Därför är kalendern utformat så att så många som möjligt kan använda den. De allra minsta barnen kan behöva en vuxens vägledning.
Jag är med i kampen mot mobbing då jag vart med och köpt Snällkalendern där ungefär 40kr av 59kr går direkt till Friends arbete mot mobbning. För i snitt utsätt ett till två barn i varje klass för mobbning. Snällkalendern säljas via Friends webbshop, samt på Coop, 7 Eleven, Telia och Åhléns.
Årets Snällkalendern har även möjligt att kunna hängas upp, med hjälp av två håll längst upp i kalendern. Personligen tycker jag att detta indikativ är grymt bra, dock tycker jag att årets motiv är väldigt matt och det är svårt att se själva siffrorna.
Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar