Djurdeckarna – Katthemsäventyret av Mari Bister & Kristian Hägglund

Bild

Björkvikens katthem hotas och bröderna Jakob och Joakim blir indragna i jakten på den skyldige. Men hur har någon kunnat göra inbrott utan att det syns? Vem är det som har skrivit lappen? Och vem är det egentligen som vill skada katterna? Tiden börjar ta slut. Hinner de avslöja skurken och rädda katterna innan det är för sent?

Bild
Den här ingår i Djurdeckarna-serien, som handlar om djur, djurskyddsfrågor och djur som far illa. Till boken ingår även en lärarhandledning. Den andra fristående boken i serien heter “Gräsandsäventyret” och den tredje heter “Hundäventyret” Bokserien Djuredeckarna passar perfekt som första kapitelboken då böckerna är skrivna med lättläst text uppdelade i korta kapitel med många färglagda bilder.


Boktitel
Serietitel: Djurdeckarna
Författare: Mari Bister
Illustratör: Kristian Hägglund
Målgrupp: 6 – 9 år
Kategori: Deckare, spänning, bröder, katthem, katter, djurens rättLärarhandledning

Bokförlag: Idus förlag

ISBN: 9789175776439

Boken finns via: Adlibris, Bokus, Bokfynd.nu & Idus förlag


Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar