I väntan på julen av Ulf Nilsson

Bild

 
​Till varje advent kan ni mysa med hela familjen och tänd ett ljus i adventsljusstaken och samtidigt läsa ett nytt kapitel ur adventsboken ”I väntan på julen” som är en riktig högläsningspärla om tomtar, pepparkakor, julbockar och adventsljus!
 
 
 

​”I väntan på julen” är en julbok med fyra berättelser som kan läsa varje adventssöndag ända fram till julafton.

I denna högläsningsbok ryms mysiga berättelser för hela familjen där vi får läsa om pepparkaksbak, småtomtar som kommer fram om natten, levande julbockar och gammelfarmödrar som vill säga adjö.

Bild

 

Den första adventsberättelsen är en underhållande saga om längtan till julen och hur två syskon får den ljusa idén hur man kan skynda på dagarna så att julafton kommer fortare en om än månad.

Den andra adventasberättelsen är en saga som får gamla folktro att bli sann. Då ett litet barn är ensam hemma en sen kväll, eller är han verkligen ensam? Den tredje adventsberättelsen är en rörande berättelse om livet efter döden och mötet med Kära, Stillhet och Evighet.

Och den fjärde och sista adventsberättelsen är en magisk och mysig berättelse om julens under.

 

“I väntan på julen” är en mysig adventsbok som lockar sina läsare med guldglittrande titel och som innehåller fyra fristående berättelser om längtan, ensamhet, livet efter döden och julmagi. Det är en julbok som är ämnad att läsas under december under varje adventssöndag och med de unika färgbilderna är det en högläsningsbok som sätter i gång julkänslan.

Det
är en bok som är illustrerad med unika färgbilder av Katarina Strömgård, Alexander Jansson, Emma Ganslandt och Anna Sandler och boken är sammansatt av Ulf Nilsson.

Bild

 
 
 
 
Adventsbok 2019
Författare: Ulf Nilsson

​Illustratörer: Katarina Strömgård, Alexander Jansson, Emma Ganslandt och Anna Sandler

Målgrupp: 6 – 9 år

Kategori: Adventsbok, adventssöndag julkänsla, julförberedelse, julkänsla, längtan, ensamhet, livet efter döden, julmagi. kapitelbok, högläsningsbok

Bokförlag: En bok för alla

ISBN: 9789172218079

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd.nu En bok för alla

 
Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar