Zombie World av Benni Bødker

Zombien är den perfekta människan . . .

“Zombie World” är en bokserie som doftar förruttnelse och en smak av blod. 

Zombierna har tagit över världen och Zombieapokalypsen har vart en längre tid. De som inte är Zombie kan lätt bli det av ett sår eller bet ifrån en Zombie. Zombie World är en serie där läsarna får uppleva alla rysligheter från zombiens synvinkel, hur det lever, hur det får tag på mat och kampen för att förruttnelsen inte ska ta över en helt för då är man död på riktigt. 

Här får vi följa skolpojken Marks kamp att överleva och att inte bli smittad när alla runt honom förvandlas på hans skola och en efter en blir kompisar och lärare till blodtörstiga zombier som bara blir mätta av människokött. För blir du sårad blir du en av dom. Men när en Zombie lyckas ge honom en rispa och även han bli smittad. Så nu måste Mark fly från människan som hela tiden vill döda han och de andra zombierna, för också en levande död kan dö.

Härifrån och resten av alla böcker fortsätter alla rysligheter ur zombiens perspektiv där kampen är att överleva från förruttnelsen som sakat tar över kroppen, jakten efter att alltid finna födda och att inte själv bli dödad av en människa. 

Böckerna som ingår i serien “Zombie world” är:

Serietitel: Zombie World

 

Författare & Illustratör: Benni Bødker

 

Målgrupp: 9- 12 år

 

Kategori: Zombie, urban fantasy, apokalyps, skrämmande, spännande, läskig

 

Till alla respektive böcker finns gratis handledning att hämta hem: Du är smittad, Du är jagad, Du är död och Du ruttnar

 

Bokförlag: Hegas förlag

 

Ta del av böckerna via: Adlibris, Bokus, Bokfynd, Hegas förlag

 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar