De sista barnen på jorden och mardrömskungen av Max Brallier & Douglas Holgate

Bild

I den tredje delen ”De sista barnen på jorden och mardrömskungen” är livet efter monsterapokalypsen ganska schyst för trettonåriga Jack Sullivan. Han bor i en trädkoja med sina bästisar, kör bil genom stan som om det vore Mario Kart på riktigt, har ett helt gäng monsterpolare och slåss mot zombier varje dag. Som i ett tv-spel!

När vännerna upptäcker att fler människor överlevt borde det vara goda nyheter. Men inte för Jack. Tänk om han blir övergiven igen? Han måste helt enkelt övertyga sina vänner om att livet i trädkojan är perfekt, att inget kunde vara bättre.

Frågan är bara: Hur ska han lyckas med det när de jagas av ett värre monster än någonsin?”

Bild


Jag har sen tidigare recenserat de två första böckerna i bokserien
”De sista barnen på jorden”.

Bild

Bokserien ”De sista barnen på jorden” är skrivna med ett galet härligt språk och kluriga och roliga uttryck med en lättläst text tillsammans med svartvita illustrationer i seriestil. Berättelserna är fyllda av komiska upptåg och massa knasiga händelser som blandas med skrämmande läskigheter på en humoristisk nivå.

Bild

Provläs De sista barnen på jorden och zombieparaden genom att klicka på bilden.

Denna härligt actionladdad och rysligt rolig bokserien passar till alla som älskar att läsa bokserierna ”Dagbok för alla mina fans”, ”Trädkojan” och ”Kapten Kalsong” böckerna. Bokserien ”De sista barnen på jorden” är uppbyggda på samma sätt och kommer få ditt barn att vilja läsa!


Boktitel: De sista barnen på jorden och mardrömskungen  Del 3

Bokserie: De sista barnen på jorden

Författare: Max Brallier

Illustratör: Douglas Holgate

Målgrupp: 9 – 12 år

Kategori: Aktion, spänning, humor, monster, zombier, apokalyps, vänner, filmade böcker, bokserie

ISBN: 9789150947175

Boken går att ta del av som: E-bok och ljudbok via Storytel och Nextory.

Ta del av boken via: Adlibris, Bokus, Bokfynd.nu och HarperCollins

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar