Lär känna dina superhjältar av Chanelle Thysell & Katarina Vintrafors

Nu har du möjligheten att hitta dina unika superkrafter!

I boken ”Lär känna dina superhjältar” beskrivs våra omedvetna psykologiska behov på ett nytt och kreativt sätt. Boken är skriven med en lättförståelig text och med charmiga och färgstarka bilder som gör att delar av boken känns som en ”fyll-i-bok för mina vänner”.

I boken ”Lär känna dina superhjältar” får vi lära känna våra osynliga superkrafter som hjälper oss att förstå sig själv och andra.

Det finns sammanlagt sex olika superhjältar och alla har två osynliga superhjältar med olika unika superkrafter.

Här får vi möta superhjältarna Kompisen, Hjälparen, Läraren, Stjärnan, Klippan och Modig och får möjligheten att lära oss mer om deras osynliga superkrafter.

Av våra sex superhjältar så är det två som är starkare hos oss, när de aktiveras så kommer vi göra bättre ifrån oss och vi mår bättre.

Vilka två superhjältar har du?

Läraren har till uppdrag att lära och lära ut till andra.
Kunskap är makt!

Stjärnan har till uppdrag att se det unika hos alla. Vi har alla något speciellt.

Kompisen har till uppdrag att alla ska hålla ihop och komma överens. Gemenskap är viktigt.

Hjälparen har till uppdrag att hjälpa människor som vi inte känner. Vi är här för att göra världen till en bättre plats.

Modig har till uppdrag att utmana oss att tänka nytt. Förändring är viktigt.

Klippan har till uppdrag att eliminera alla risker så att vi kan känna oss trygga. Rutiner är viktigt.

Själv har jag hjälparen och läraren som mina osynliga superhjältar med deras unika superkrafter.

I boken ”Lär känna dina superhjältar” får vi följa tre barn som har helt olika superhjältar i sina händer. Här får vi hjälpa barnen att leka tillsammans samt utforska vännernas superhjältar. Vi får även kunskap i vad som händer när superhjältarna vill olika saker och när de är överens.

 

Det här är en viktig och pedagogisk motivationsbok med tydlig vägledning som med sina härligt färgglada illustrationer även lyckats se till att alla barn som läser boken kan känna igen sig oavsett ursprung.

Här har jag fått skapa en tillhörande boktrailer till boken.

”Lär känna dina superhjältar” är en färgstark och underhållande bok, illustrerad av Katarina Vintrafors, där vi på ett nytt och modernt sätt lär oss av författaren Chanelle Thysell att vi alla har två osynliga superhjältar med enskilda superkrafter som beskriver våra omedvetna psykologiska behov.

 

Här har den unga författaren Chanelle Thysell på 10 år lyckats förklara våra psykologiska behov på ett nytt och underhållande sätt som utgår ur ett barns perspektiv, enligt MyNeeds forskning. Med kunskapen om våra psykologiska behov så omvandlade hon det till att alla människor har okända superhjältar som påverkar oss på olika sätt.

 

Här får barn och vuxna vägledning och kunskap så att fler tar ansvar för sin inre motivation och en möjlighet att få bättre relationer mellan varandra samt verktyg till att recensera mobbning i skolan och hjälpa barn att må bättre psykiskt.

BoktitelLär känna dina superhjältar

Författare: Chanelle Thysell

Illustratör: Katarina Vintrafors

Målgrupp: 9 – 12 år, men kan även fungerar som högläsningsbok från 6 år beroende på läsintresset och mognaden.

Kategori: Pedagogisk bok, motivation, superkrafter, psykisk ohälsa, lärande.

ISBN: 9789151946009.

Bokförlag: Personalexperten i Norr

Ta del av boken via: Akademibokhandeln, Bokus, Bokfynd.nu

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar