Pekbok på skånska av Jonas Pålsson

 

De flesta av oss vet vad Tös och Påg betyder på skånska, men här får vi även veta vad rullebör, gräddbulle, totteband och pantofflor och andra konstiga ord som alla barn med anknytning till Skåne bör kunna.
Pekbok på skånska är en lustfylld och okonstlad pekbok med färgstarka bilder som kommer locka både stora och små till goá grin. Provläs boken genom att klicka på bokbilden.

 

Även om jag är med i ”spetteklubben” 🤣 så var det en annorlunda och underhållande pekbok där jag fick lära mig några nya ord, dock inga jag kommer använda i min vardag då jag är en 08. Däremot skulle det vara roligt att se fler pekböcker i samma utförande men med andra dialekter från vårt vackra avlånga land.


Boktitel: Pekbok på skånska

Författare: Jonas Pålsson

Illustratör: Jonas Pålsson

Målgrupp: 0 – 3 år

Kategorier: Pekbok, bilderbok, ordbok, dialekt, pedagogisk bok

Provläs

Bokförlag: Idus förlag

ISBN: 9789189147102

Ta del av boken via bok appen: Ugglo

Ta del av boken via: Adlibris, Akademibokhandeln, Bokus, Bokfynd.nu, Idus förlag


Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar