En elefant balanserade av Ellen Ekman

En av de första och mest beroendeframkallande, evighetslånga barnvisorna finns nu i pekboksformat med härligt pastellfärgade bilder kan barnen titta och peka på de gulliga elefanterna som bara blir fler och fler samtidigt som man kan sjunga den beroendeframkallande barnvisan ”En elefant balanserade.”

Boken är skapad i kraftig papp och tål många sångstunder och tillsammans med färgstarka och underhållande bilder i pastellfärg så är det en bok som man på ett trivsamt sätt kan fördriva några minuter tillsammans med de allra yngsta barnen.

Upplev många mysiga sångstunder tillsammans med de minsta med denna underhållande pekbok som innehåller färgstarka och gulliga bilder i pastellfärg skapade av Ellen Ekman. Med denna bok kan man på ett trivsamt sätt fördriva några minuter tillsammans med de allra yngsta barnen.

 

BoktitelEn elefant balanserade

Författare och Illustratör: Ellen Ekman

Målgrupp: 0 – 3 år

Kategori: Sångbok, pekbok, underhållande, elefant

ISBN: 9789129726589

BokförlagRabén & Sjögren

Ta del av boken som E-bok via: Storytel.

Ta del av boken via: AdlibrisBokusBokfynd.nu

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar