Disney Julkalender

Disney Julkalender är en härligt stor och dubbelsidig kalender som riktar sig till barn mellan 3 till 6 år som vill ta del av Disneys fantastiska värld.

Adventskalendern är i ett större format och består av 24 luckor som är placerade på båda sidorna av kalendern och det finns även möjlighet att hänga upp kalendern under användning.

Det här är en en rolig och underhållande adventskalender för hela familjen som innehåller en klassisk Disney bok för varje dag fram till den 24 December!

Här kommer barnen få ta del av 24 mindre Disney böcker med berättelser från både klassiska sagor som Pinocchio, Alice i underlandet och Peter Pan samt nyare berättelser från Disneyfilmer som Björnbröder, Cars och Coco och två julberättelser med några av våra kära Disney karaktärer.

En annan julkalender med Disney tema är adventsboken Disney – 24 julberättelser som innehåller Disneys mest älskade julberättelser samlade i 24 olika sagor från från Disneys karaktärer när de firar jul på olika sätt. Här kan du läsa mer om den kalenderboken.

Julkalender: Disney julkalender (2020)

Målgrupp: 3 – 6 år

Kategori: Julkalender, Disney sagor, korta berättelser, bilderböcker

ISBN: 9788771862096

Bokförlag: Karrusel förlag

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar